- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[oferta achiwalna] 31 dni za darmo - nowa promocja dla nowych Klientów Orange na kartę
1 września startuje nasza nowa promocja dla nowych Klientów Orange na kartę 31 dni za darmo.
Czas trwania promocji?
01/09 – 31/10/2021
Benefit?
Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich i 15 GB na 31 dni za darmo.
Usługa włączy się automatycznie po spełnieniu warunku doładowania za min. 5 zł i wysłaniu bezpłatnego SMS-a o treści START na 813
Dla kogo?
- dla wszystkich nowych użytkowników Orange na kartę (aktywowanych w dniach 01/09 – 31/10), za wyjątkiem użytkowników taryfy „Zawsze bez limitu”,
- dla tych, którzy nie mają włączonej usługi Bez limitu,
- dla tych, którzy doładują się za min 5zł w okresie do 01/09 - 31/10, za wyjątkiem doładowania specjalnego dostępnego na doladowania.orange.pl, które są automatycznie zamieniane na Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB,
- dla tych, którzy po spełnieniu powyższych punktów wyślą bezpłatnego SMS-a o treści START na 813.
Regulamin promocji w 3 wersjach językowych (polskiej, angielskiej i ukraińskiej) znajduje się w załącznikach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
31 dni za darmo - nowa promocja dla nowych Klientów Orange na kartę
Tak spytam w odnośnie podobnego pakietu za 15zł.
Mam wykupiony cykliczny - ile powinno być w roamingu? 3,18 GB, jak w regulaminie, czy zgoła około 3,5GB??? tak jest po zalogowaniu na konto mój orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory opłata za GB w UE jest uzależniona od kwoty płatności za pakiet. Więc zgodnie z regulaminem, jeżeli promocyjnie wykupiłeś pakiet za 15 zł, powinieneś dostać 3,18 GB w UE, natomiast jak już będzie pełna opłata, czyli 30 zł za pakiet, to dostaniesz 3,51 GB w UE.
Jeżeli dostałeś więcej, bo czasami tak się zdarza, to pomyłka na Twoją korzyść.
Tu masz pełny wykaz GB w UE uzależnionych od wykupionego pakietu:
https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/29986/f3e4af42-ecc0-47a3-8cef-a8ab5e3e5f04.pdf
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś mi tu właśnie nie pasowało... Dzięki za odpowiedź 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory żaden problem. Swego czasu poszukiwałem info na temat GB w UE. Po niedawnych zmianach trudno było się połapać, ale już się zapoznałem z tą stronę Orange z ofertą na kartę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"dla tych, którzy doładują się za min 5zł w okresie do 01/09 - 31/10, za wyjątkiem doładowania specjalnego dostępnego na doladowania.orange.pl, które są automatycznie zamieniane na Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB"
Znaczy się, że doładowanie przelewem SMS z karty się do tego kwalifikuje? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory przelew SMS nie spowoduje aktywacji pakietu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@piotrKawiory tak, przelew SMS nie spowoduje aktywacji pakietu.
Sam sobie zaprzeczyłeś! 🙄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@piotrKawiory przelew SMS nie spowoduje aktywacji pakietu.
Jesteś pewien? Testowałeś taką opcję? 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory nie testowałem, ale często w regulaminach pojawiają się zapisy, żeby promocję uruchomić, doładowanie powinno być ze zdrapki lub elektroniczne. Przelew SMS raczej nie spowoduje uruchomienia promocji. To jest specyficzny sposób doładowania konta.
edit:
Z promocji skorzystałem doładowujący konto że zdrapki za 30 zł poszło bez problemów.
W regulaminie jest podana kwota doładowania minimum 5 zł, a przelew można wykonać maksymalnie na 5 zł, więc ten sposób odpada.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »