- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 4.09.2024] Bez limitu na 5 dni za darmo oraz Zawsze bez limitu też na 5 dni gratis
@toleknapisał(-a)Nie widzę tej opcji w aplikacji mobilnej (beta) jak i w webowej:
Taki widok promocji jest najczęściej, gdy konto jest w stanie pasywnym albo przez jedną dobę zaraz po wyjściu ze stanu pasywnego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 4.09.2024] Bez limitu na 5 dni za darmo oraz Zawsze bez limitu też na 5 dni gratis
Z ciekawości włączyłem, licząc po cichu, że zmieniła się filozofia ów "prezentów". Niestety wciąż to samo - czyli 5GB nie sumują się z GB internetu zgromadzonego na koncie. Kiepsko, ale OK, można byłoby to inaczej rozwiązać - niech chociaż ów 5 GB schodzą jako pierwsze. Akuku 😄 nie schodzą. Najpierw trzeba wykorzystać zgromadzony internet, w moim przypadku ponad 1600 GB internetu, czyli słowem podsumowania - 5GB tylko po to, żeby sobie screena zrobić i zawiesić nad łóżkiem. Żadnych korzyści.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@yabbadabbadoowłaśnie dlatego zapomniałem o płatnych usługach tylko przedłużających i od tej pory nie martwię się stratą GB w NL, a spokojnie je kumuluję i utrzymuję razem z GB za doładowanie. Szczególnie może to być przydatne przy podróżach po UE albo przy granicy z krajami UE.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacja o promocji z okazji początku szkoły na blogu Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/prezenty-w-orange-na-karte-na-poczatek-szkoly/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@yabbadabbadoo jak ktoś nie ma nic na karcie SIM a aktywna na połączenia wychodzące lub ma pakiet cykliczny, to skorzysta z promocji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@tolek wchodzisz w zakładkę: Pakiety i usługi. Potem otwiera się między innymi baner z promocją:
Dzięki @ketrasaArtur! Szukałem na stronie głównej aplikacji, faktycznie poszło.
@Samotnicknapisał(-a)W 5.106… nie ma błędu, w 5.107… jest ale promocja się włącza.
U mnie tak samo:
@andrzej1441napisał(-a)
@toleknapisał(-a)Nie widzę tej opcji w aplikacji mobilnej (beta) jak i w webowej:
Taki widok promocji jest najczęściej, gdy konto jest w stanie pasywnym albo przez jedną dobę zaraz po wyjściu ze stanu pasywnego.
Stan pasywny masz na myśli taki czas kiedy karta ma tylko połączenia przychodzące? Jeśli tak to nie pamiętam czy mój numer kiedykolwiek nie miał połączeń wychodzących także karta jest cały czas aktywna i używana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@tolek też się zdziwiłem, że promocja nie jest dostępna pod serduszkiem, tylko jakby ukryta w Pakietach i usługach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak ktoś ma formalnie aktywny stary cykliczny NL to nie powinien korzystać z promocji.
Stary NL można mieć formalnie jeszcze długo aktywny np. gdy kombinacje w NL np. takie jak opisałem w poście: https://nasz.orange.pl/t5/Oferta-na-kart%C4%99/Orange-robi-porz%C4%85dki-20-czerwca-2024-klient%C3%B...
zakończyło się SMSem AKT31 cykl na 696
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andrzej1441 mam jeszcze na dwóch numerach start NL za 25 zł. Po skorzystaniu z promocji nadal mam te same warunki, tylko czas wydłużony o 5 dni i 5 GB dołożone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnie zrozumiałeś posta. Owszem masz NL za 25 zł, ale już po automatycznej zamianie na nowy NL z MMSami za 25 zł.
Pisałem o sytuacji, gdy nie nastąpiła jeszcze automatyczna zamiana starego NL za 25 zł bez MMSów na nowy NL za 25 zł z MMSami, bo wtedy po SZKOLE stary NL bez MMSów przejdzie się na jednorazowy NL z MMSami.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »