Dla umilenia powrotu do szkoły mamy dla Was:
Szczegóły:
Dla klientów w taryfach Orange Free wystarczy wysłać SMS o treści SZKOLA pod bezpłatny numer 364 lub wejść do aplikacji Mój Orange i orange.pl w zakładce Pakiety i Usługi, aktywować promocję.
Link do regulaminu.
Ponieważ nie mam przy sobie wszystkich numerów, postanowiłem promocję włączyć przez aplikację. Po aktywacji wyrzuca błąd
Po chwili przychodzi SMS, że promocja została aktywowana
Aktualizacja aplikacji nie pomaga.
OK
@andrzej1441 którą masz wersję aplikacji? Ja mam 5.107.013738
Pokazuje starszą v5.106.1.137000 na androida
W 5.106… nie ma błędu, w 5.107… jest ale promocja się włącza.
Czyli nie zawsze dobrze być betatesterem. Dobrze, że chodź z błędem, ale się włącza. Mylący jest ten komunikat w nowszej wersji.
Nie widzę tej opcji w aplikacji mobilnej (beta) jak i w webowej:
pozostaje alternatywnie SMS.
Mam Orange Free na Kartę Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu + pakiet GB, jeszcze tak dla pewności, wiem że jest to napisane w pierwszym poście że do cyklicznej usługi zostaną dodane 5 dni, ale zadam pytanie jeszcze inaczej - żaden pakiet internetu nie zostanie ruszony w sensie jakaś utrata GB (bo to nie zmienia taryfy)?
@andrzej1441napisał(-a)Pokazuje starszą v5.106.1.137000 na androida
Też mam tą wersję MO na jednym telefonie i włączyłem promocję na 2 SIM kartach
Bez problemów się aktywowała, nie sprawdzałem na nowszej wersji MO
@tolek wchodzisz w zakładkę: Pakiety i usługi. Potem otwiera się między innymi baner z promocją:
Jeśli masz aktywny NL, to po aktywacji promocyjnego NL, dostajesz dodatkowe 5 dni do obecnego NL, dni ważności sumują się wraz z dodatkowymi 5 GB.