- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.12.2022r.] Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 7GB na 7 dni za darmo
Do 31 grudnia 2022r. możecie aktywować za darmo usługę Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 7GB na 7 dni za darmo. Włączycie przez SMS lub w apce Mój Orange. Więcej na naszym blogu: https://biuroprasowe.orange.pl/blog/mikolajki-w-orange-na-karte-3/ Tam też regulamin.
Dla kogo
- Dla wszystkich Klientów Orange na kartę w taryfach POP, YES i Free.
- Dla osób, które nie mają włączonej usługi Multipakiet.
- Dla osób, które mają aktywne Konto Główne (posiadają ważność środków na połączenia wychodzące).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.12.2022r.] Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 7GB na 7 dni za darmo
Za darmo to dobra cena. Pewnie nie skorzysta większość, ale do potestowania sieci w szczycie w sam raz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@nWo ci co mają FB już pewnie powłączali, też na swoich kartach włączyłem, z prezentu trzeba skorzystać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja miałem to samo dostać jako środowy prezent od orange ale włączyłem dzień wcześniej 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś, 12.grudnia, przy próbie aktywacji w aplikacji otrzymujemy komunikat, że promocja jest niedostępna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
spiro - i co? dalej niedostępna? 🙄
Jeśli tak, to reklamuj! 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory samo się naprawiło 🙂