Nie można wyświetlić tego widżeta.

[do 31.10.2022r.] 20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2100
  • 6619
  • 70

[do 31.10.2022r.] 20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange

Udało się i to bardziej niż się spodziewaliśmy - do każdego doładowania przez stronę lub aplikację MO jest dodawane 20gb. Tak, do doładowania za 5pln również. Promocja od 5 lipca do 31. sierpnia br.

https://doladowania.orange.pl/regulations/regulamin_promocji_20_GB.pdf

16 ODPOW. 16

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 424
  • 1575
  • 1

10 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange

@spiro  - bardzo ładnie to wyglada , ale nie wszyscy mają konto w banku .

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2952
  • 7706
  • 197

10 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange

@spironapisał(-a)

Udało się i to bardziej niż się spodziewaliśmy - do każdego doładowania przez stronę lub aplikację MO jest dodawane 20gb. Tak, do doładowania za 5pln również. Promocja od 5 lipca do 31. sierpnia br.

https://doladowania.orange.pl/regulations/regulamin_promocji_20_GB.pdf

A ja rano dziwiłem się, co tak dużo GB mi dobiło 😯

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 508
  • 1781
  • 3

[do 31.08.2022r.] 20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange

@jan1napisał(-a)

@spiro  - bardzo ładnie to wyglada , ale nie wszyscy mają konto w banku .

Zawsze można kogoś znajomego poprosić aby doładował a ty dajesz pieniądze w gotówce

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1858
  • 6530
  • 74

20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange

@Katani1napisał(-a)A ja rano dziwiłem się, co tak dużo GB mi dobiło😯

Rano rzeczywiście mogło dać dużo GB bo za 5 zł mogło dać bonusowe 2 x 20GB + 2,5 GB czyli razem 42,5 GB, ale to szybko poprawili.

Anonim

Nie dotyczy

@andrzej1441Już to naprawili. Nie ma już 2 x 20GB. Jest 22.5GB.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 174
  • 584
  • 6

I nie ma znaczenia, czy ładujemy poprzez apkę Mój Orange czy stronkę www (Doładowania Orange). Za "piątkę" jest 22,5 GB!

Oby to przedłużyli, to oferta bezkonkurencyjna ^^

• 424
  • 1575
  • 1

Tą promocja i regulamin do usługi na kartę jest dzieleniem ludzi , ponieważ nie wszyscy  mają założone konto w banku , a też by z tej okazji chcieli skorzystać !

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 174
  • 584
  • 6

Zawsze możesz poprosić kogoś o zasilenie konta i gotówkowo się z tą osobą rozliczyć, tym bardziej, że zasilenie online działa całą dobę - nie widzę problemu.

Tak jak przy Flexie - też musisz mieć płatność online, aby skorzystać z tejże oferty, bo jej nie doładujesz tradycyjną "zdrapką" czy paragonem z kodem, ale ktoś może tą ofertę ogarnąć, a Ty otrzymasz już przygotowanego SIMa z ofertą.

Kto umie korzystać z internetu, nie rozumiem "marudzenia", gdyż jest to na wyciągnięcie ręki. W innym wypadku wystarczy poprosić o pomoc, zawsze znajdzie się osoba, która to ogarnie dla mniej zcyfryzowanej osoby.

• 424
  • 1575
  • 1

@Karlos1990  podpowiadasz jak włączyć promocję ,  w/g  przyslowia  "Polak potrafi " a ja wolę żeby każdy miał równy dostep bez kombinowania i sam decydował bez pomocy . innych