- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange
Nie rozumiem narzekania. Neta w OFNK można mieć też bez czekania na bonus z zasilenia. Po prostu tradycyjnie zasil konto i za 5,25 zł dokup dodatkowe 5 GB, ewentualnie skorzystaj z różnych promocji, których w OFNK nie brakuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Karlos1990napisał(-a)I nie ma znaczenia, czy ładujemy poprzez apkę Mój Orange czy stronkę www (Doładowania Orange). Za "piątkę" jest 22,5 GB!
Oby to przedłużyli, to oferta bezkonkurencyjna ^^
Ja również mam taką nadzieje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Karlos1990 pisząc tutaj na forum , ja osobiście nie narzekam , ( mam konto , ale ta promocja mnie nie interesuje ) pokazuję tylko sprytny sposób , chcesz promocję - zakładaj konto .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.10.2022] 20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange
Przedłużyli do 31.10.2022
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.10.2022r.] 20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange
Czy ta oferta dalej działa? W Mój Orange do każdej kwoty doładowania oferują 20 GB, ale nie mogę znaleźć jakiegokolwiek regulaminu takowej promocji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.10.2022r.] 20 GB za doładowanie na doładowania.orange.pl i w aplikacji Mój Orange
@KaJotnapisał(-a)Czy ta oferta dalej działa? W Mój Orange do każdej kwoty doładowania oferują 20 GB, ale nie mogę znaleźć jakiegokolwiek regulaminu takowej promocji.
Teraz dają tylko dodatkowe 10 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Doładowałem 6 razy za 5 PLN. Złożyłem reklamację. Przyznali dodatkowe 60 GB. Następnie poprawili ofertę w Mój Orange xD
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »