- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.01.2024 r.] „100 GB za rejestrację w Mój Orange” w Orange na kartę
PS. Wbiło 100GB na nowy numer przypisany do tego samego numeru PESEL.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 31.01.2025 r.] „100 GB za rejestrację w Mój Orange” w Orange na kartę
Promocja przedłużona do 31.01.2025. W pierwszym poście informacje zaktualizowane, wraz z regulaminem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bardzo dobra wiadomość. Ten pakiet idealnie pasuje do aktywacji na rok za niewielką opłatą. Dokładając pierwszą rejestrację numeru w aplikacji Mój Orange wpada 100 GB oraz zgody marketingowe wpada 200 GB, na start otrzymujemy pokaźny pakiet GB + dodatkowo 25 GB co miesiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
GB z tej promocji wchodzą do bonusu za doładowanie - czy wydłużają jego ważność?
Czy włączenie tej promocji powoduje wydłużenie ważności konta głównego do 31 dni lub o 31 dni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 bonus jest przyznawany za doładowanie minimum 30 zł, więc to już miesiąc ważności. Jak chcesz dłużej, to doładuj większym nominałem, np. za 50 lub 100 zł. Można też po doładowaniu za 30 zł aktywować rok ważności za 29 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@Ianus72 bonus jest przyznawany za doładowanie minimum 30 zł, więc to już miesiąc ważności. Jak chcesz dłużej, to doładuj większym nominałem, np. za 50 lub 100 zł. Można też po doładowaniu za 30 zł aktywować rok ważności za 29 zł.
Chodzi mi o 100 GB za rejestrację w MO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 jak aktywowałem, to wydłużało mi ważność konta głównego i ważność GB z doładowań. GB za rejestrację w apce MO wpadają do tej samej przegródki, co GB z doładowań i za zgody marketingowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Teraz przy wygaszaniu promocji oraz zmianach w ofercie już w styczniu 2025 r., trzeba się pilnować z aktywacją kolejnych promocyjnych pakietów GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturnapisał(-a)@Ianus72 jak aktywowałem, to wydłużało mi ważność konta głównego i ważność GB z doładowań. GB za rejestrację w apce MO wpadają do tej samej przegródki, co GB z doładowań i za zgody marketingowe.
Czyli zadziałało nie zgodnie z regulaminem. Dawniej 100GB za rejestrację/logowanie w MO wpływało tylko na minimalną ważność przegródki 411 z GB za doładowanie. Gwarantowało ważność minimum 31 dni.
- « Poprzedni
- Następny »