- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 29.03.2024 r.] W aplikacji Mobilnej Mój Orange czeka zabawa - GB do odebrania
@andrzej1441 @ketrasaArtur Chciałbym rozwiazanie dać obu Wam ale czy tak można to zrobić dobre pytanie hm...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 29.03.2024 r.] W aplikacji Mobilnej Mój Orange czeka zabawa - GB do odebrania
@Samotnicknapisał(-a)@Katani1 U mnie 1/3. To musi trwać, trzeba ręcznie wejść na każdy numer, dopisać pakiet, zatwierdzić, następny itd…
Chyba faktycznie ręcznie to robią, obsuwa straszna...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 Niestety tak to wygląda jakby na backendzie nie było komputerów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9napisał(-a)@andrzej1441 @ketrasaArtur Chciałbym rozwiazanie dać obu Wam ale czy tak można to zrobić dobre pytanie hm...
Screen podałem z poniedziałku i w ten poniedziałek pomimo screenu z przyznaniem 5 GB bawiłem się kilkanaście razy na jednym koncie.
GB za poniedziałek nie było to i rozwiązanie się nie należy.
Za wtorek GB otrzymałem na 6 numerach (w tym jeden z zablokowanym ujemnym kontem złotówkowym, numer pozostał zablokowany na wychodzące). We wtorek tylko raz mogłem się zabawić.
Na ostatnim 7 numerze też w OP GB+ do tej pory nie ma. Po Świętach zobaczę dokładnie jak to będzie wyglądało na zablokowanych numerach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Komplet.
Póki co mam 2 SMS-y z potwierdzeniem uruchomienia pakietu (wiadomości z wtorku i środy).
- « Poprzedni
- Następny »