- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 26.03.2023 r.] 5GB i bez limitu 5 dni na Wiosnę
@IreneuszCD według punktu cytowanego przez @Katani1 wynika, że MMS-y powinny przejąć ważność pakietu przenoszonego. Pewnie jest przyznawany korzystniejsza długość ważności. Nie zamierzam tego testować. Wolę dalej korzystać z mojego poczciwego skumulowanego pakietu za 25 zł 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)@Katani1 to przenosi że starej usługi na nową, ale czy skraca okres cyklicznej z MMS🤔
Bo chyba nie, ale głowy nie dam 😃
Z rok temu przy podobnej promocji tak przeszedłem na pakiet z MMS. GB zostały, ważność pakietu dłuższa o 5 dni. Na jednorazowym pakiecie z MMS teraz dodało 5 GB i przedłużyło ważność o 5 dni. Tak samo powinno być na cyklicznym. Punkt 8 regulaminu:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 więc ci co mają cykliczny z MMS nic nie stracą, jedynie ci ze starego planu bez MMS, jednak dobrze główkowałem 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1 również przeszedłem ze starego NL (7 dniowego) , ale po skumulowaniu prawie 7 TB 30.12.2022 korzystając z promocji grudniowej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam wszystkich.
Czy ktoś może sensownie wytłumaczyć , dlaczego w w promocji
" WIOSNA " 5gb internetu nie schodzi w pierwszej kolejności , jak ktoś ma np. bonusy internetowe za doładowania , a w innej promocji np. "gb za gole" przy tych samych bonusach internetowych za doładowania , 5gb zchodzi w pierwszej kolejności . Jaka jest logika , jaka jest zależność ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 taką kolejność schodzenia GB ustalił operator i użytkownik nie ma wpływu. Dla tego z promocji typu "WIOSNA" korzystam na mało używanych numerach.
Jest kilka przegródek na GB a kolekność zużycia wygląda następująco:
- GB za Gole
- GB z doładowań
- GB z pakietów bez limitu Rozmowy SMS-y MMS-y, tu też wlicza się promocja "WIOSNA".
- Dalej jeśli nie ma lekką, to transmisja danych opłacana z konta złotówkowego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArturBardzo dziękuję za twoją odpowiedź , ja rozumiem decyzję operatora i że użytkownik nie ma na to wpływu , ale nadal nie mam odpowiedzi , dlaczego w tych dwóch podanych przykładach , gdzie klient ma te same wartości GB za doładowania , są wzajemne wykluczajace się zależności
Tutaj na forum są też pracownicy Orange , może znają zależność i logikę takiej interpretacji. A może nie na wszystkie pytania , można otrzymać logiczną odpowiedź ?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »