- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
24 GB ważne do konca listopada
Witam wszystkich .
Wszystkie wprowadzane zmiany od 2025r. nie są bezinteresowne , tylko przemyślane i celowo wprowadzane w wiadomym celu , tylko najbardziej to poszkodowani będą - Seniorzy .A pamiętam te hasła od Orange :
Warsztaty dla seniorów , Pakiety dla seniorów , Obsługa internetu , smartfona , pomagamy seniorom , itp.
Ta i inna pomoc nadchodzi właśnie od stycznia 2025r .
Pozdrawiam .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168 wszyscy operatorzy przebudowują oferty i jest czy będzie drożej, drożeje wszystko w sklepach i usługi, więc nie ma co się dziwić, nadal oferta na kartę Orange jest dużo tańsza niż abonament, i po nowym roku też tak będzie, nie ma co narzekać, chyba że ktoś lubi narzekać 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam aktualnie 1,8TB i nic nie kombinuje bo jeszcze coś mi się włączy nietypowego 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 11.11.2024] 24 GB ważne do końca listopada
@Zeusek decyzja zawsze zależy do użytkownika. Ja włączyłem ma swoich numerach. Nic nie zostało zamieszane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCDnapisał(-a)@ryba168 wszyscy operatorzy przebudowują oferty i jest czy będzie drożej, drożeje wszystko w sklepach i usługi, więc nie ma co się dziwić, nadal oferta na kartę Orange jest dużo tańsza niż abonament, i po nowym roku też tak będzie, nie ma co narzekać, chyba że ktoś lubi narzekać 😉
Nie do końca będzie najtańsza w temacie dla seniorów, gdzie utrzymanie numeru na połączenia wychodzące na 31 dni kosztowało 1zł/miesiąc za no-limit, który LIKWIDUJĄ!!! Niestety dla kilku osób w rodzinie będę na gwałt przenosił numery - fakt, a2 lub telegrosik... Muszę to na dniach rozkmilić... 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnicknapisał(-a)@piotrKawiory A dlaczego nie nju? Za mało Internetu?
Internetu? haha - wyobraź sobie, że żyją jeszcze na tym świecie (daj Boże, jak najdłużej!) osoby, które nawet SMS-a nie potrafią wysłać i nijak nie idzie im to wytłumaczyć! Nie, bo nie... A w NJU trzeba wysłać tego głupiego SMS-a - tak chyba dalej jest?... 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotrKawiory Niestety nie wiem o jakim SMSie piszesz. 29 zł (lub 19 zł jak będzie więcej numerów na koncie) za no limit, 60 GB na start, podstawowa telewizja w cenie, fajna apka w subskrypcji (i domyślnie zablokowane usługi premiom) a to wszystko na infrastrukturze Orange. Zła oferta?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Samotnicknapisał(-a)@piotrKawiory Niestety nie wiem o jakim SMSie piszesz. 29 zł (lub 19 zł jak będzie więcej numerów na koncie) za no limit, 60 GB na start, podstawowa telewizja w cenie, fajna apka w subskrypcji (i domyślnie zablokowane usługi premiom) a to wszystko na infrastrukturze Orange, Zła oferta?
Ty mnie totalnie nie zrozumiałeś... Nie chodzi mi o płacenie pseudo abonamentu tylko, żeby była możliwość pakietu, jak było do tej pory za 1ZŁ!!!, który dawał 2 dni no-limitu! I tylko wtedy, kiedy ma się potrzebę dzwonienia np. do lekarza itp...