Nie można wyświetlić tego widżeta.

Zmiany w najpopularniejszych usługach na kartę - nielimitowane MMS-y i większe pakiety

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19985
  • 57778
  • 784

Zmiany w najpopularniejszych usługach na kartę - nielimitowane MMS-y i większe pakiety

@tolek może zmiana wchodzi po 20-tym, ale przy kolejnym odnowieniu usługi NL i wtedy następuje zmiana na nowe warunki.

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1882
  • 8237
  • 69

@ketrasaArtur ma to sens bo przcież płacę z góry za miesiąc za pakiet. 

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1882
  • 8237
  • 69

@toleknapisał(-a)

Ale tu mała gwiazdka, ostatnio nie zostało wykonane automatyczne doładowanie na moim numerze i problem jest zgłoszony do bluemedia obecnie od prawie miesiąca. Wierzę, że to jednostkowy przypadek. 

Moje zgłoszenie pozwoliło wyeliminować problem:

Pragnę poinformować, że wskazane doładowanie zostało zrealizowane z opóźnieniem ze względu na problem jaki pojawiał się między systemem naszej spółki a systemem firmy Orange.

We współpracy z firmą Orange problem został rozwiązany i nie powinien pojawić się w przyszłości.
Przepraszam w imieniu firmy Autopay S.A. za powstałe niedogodności.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 557
  • 1073
  • 3

Owszem, ja dostałem 😁