- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czasu na promocyjne gigabajty w Orange na kartę
- Wystarczy wysłać SMS o treści AKT31 pod bezpłatny numer 811.
- Ważność promocyjnych gigabajtów zostanie przedłużona o +31 dni, licząc od końca obecnej daty ważności środków.
- Opłata za przedłużenie o dodatkowe 31 dni wynosi 9 zł i jest pobierana ze środków z doładowań.
Myślicie że promocja Internet od wakacji do wakacji w Orange na kartę pozwoli przedłużać promocyjne GB za doładowanie 5 złotych?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a
Myślicie że promocja Internet od wakacji do wakacji w Orange na kartę pozwoli przedłużać promocyjne GB za doładowanie 5 złotych?
Tak. GB z tej promocji i za doładowanie idą do jednego wora i przyjmują ważność GB promocyjnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciech No właśnie cos ona dzisiaj przestała działać wysyłam sms o treści AKT31 pod numer 811 i cisza nic nie przychodzi czy wiadomo co z ta usługą na stan dzisiejszy się dzieje może warto to zgłosic wyżej bo po prostu nie działa nie przedłuża mi pakietu promocyjnego ani nie potraca mi pieniedzy z konta głownego czy ktoś cos wie ???Prosze o info zwrotne bede wdzieczny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki9 nie wysyłaj więcej SMS-ów. Może być tak, że coś się przywiesiło, a w historii czekają SMS-y do realizacji. Jak wysłałeś kilka, to później może być usługa aktywowana tyle razy, ile było wysłanych SMS-ów.
Na blogu Orange już od piątku informują użytkownicy o problemie. Warto ze swojej strony również zgłosić problem na infolinii, czacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Masz rację zawiesiło się bo kontaktowałem się z biurem obsługi klienta miła Pani mówi że zbiera informacje odnośnie tej usługi bo raz wysłałem wiadomość i faktycznie przedłużyło mi ale nie otrzymałem informacji o tym a wchodzac w apkę czy tez przez strone www na Mój Orange nie widać dokonywanych zmian wiec problem polega na synchronizacji danych inaczej odświeżenie danych problem jest zgłoszony trzeba czekać na rozwiązanie problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur Wracam z dobra wiadomością usługa juz powinna działać bez problemu dział techniczny byl zgloszony naprawil błędy mi aktywował dwa razy niestety no ale jest ok 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »