- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prezent na kartę w pierwszą środę miesiąca
@andrzej1441 Ciekawe jaki prezent dadzą w lutym może niespodzianką bedzie pączuś 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No to dali, faktycznie "pączusia", ale zapomnieli o marmoladzie... 😐
Dłuższa ważność konta po doładowaniu...
https://dokumenty.orange.pl/bw/dokumenty/20155/0/105989/ffc9c93b-743f-4ca3-9f57-1ab0cd248dc9
Ps. Znowu to TYLKO BONUS, a nie żaden PREZENT!!! W orange chyba nigdy tego nie zrozumieją... 😋
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko rozumią , tu nie chodzi o nazewnictwo , o uszczęśliwianie wszystkich , ale przekierunkowanie chętnych klientów do banku , żeby przez swoje konto bankowe aktywować w/w usługę .
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Informacja o tym bonusie w Orange na kartę także na blogu Orange https://biuroprasowe.orange.pl/blog/lutowy-bonus-w-orange-na-karte/
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1napisał(-a)Wszystko rozumią , tu nie chodzi o nazewnictwo , o uszczęśliwianie wszystkich , ale przekierunkowanie chętnych klientów do banku , żeby przez swoje konto bankowe aktywować w/w usługę
Ja nie do końca zrozumiałem o co ci chodzi ale na pewno nie jest tak, że aktywacja tej promocji wymaga logowania na konto bankowe.
Wymagane jest doładowanie konta przez aplikację lub przez doladowania.orange.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ianus72 Ja nie masz konta w banku , to nie zapłacisz za promocję , generalnie chodzi o to , żeby każdy korzystał ze swojego konta w banku , chcąc z korzystać z tej promocji. Jak np. nie masz konta w banku , to jak chcesz zapłacić , i uruchomić promocję ? ( tylko nie mów że poprosisz znajomego ,który ma konto bankowe , bo po co kombinować)
Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1napisał(-a)generalnie chodzi o to , żeby każdy korzystał ze swojego konta w banku , chcąc z korzystać z tej promocji. Jak np. nie masz konta w banku , to jak chcesz zapłacić , i uruchomić promocję ?
Weź pod uwagę, że doładowanie elektroniczne jest (tak zakładam) lepsze biznesowo dla operatora bo np. nie musi dzielić się prowizją z marketem czy kioskiem. Więc nic dziwnego, że zachęca do wybranych kanałów doładowań.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Generalnie podsumowując ostatnią "promocję" - mało kto skorzysta... niestety 😒
Orange mógł np. zrobić, że KAŻDE doładowanie przedłuża obecną ważność konta o KOLEJNE dni... I to było by COŚ! 😏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1Promocje nie są przymusowe i zawsze jakieś warunki trzeba spełnić. Bo równie dobrze mogliby każdemu z automatu dodać jakiś bonus...
Ja z tej promocji akurat nie skorzystam ale znajdą się na pewno osoby zadowolone z takiej możliwości.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie wszystkich. @Ianus72
Wiem że promocje nie są obowiązkowe, jest wolny wybór, jak w każdym temacie , ale w ten sposób , ta promocja jest dla wybranych osób i segreguje ludzi mających konto w banku . Natomiast eliminuje od razu ludzi nie mających takiego konta , ( może też by chcieli z tego skorzystać , ale nie mogą )
Zgadzam się i też mam ten sam poglad jak @piotrKawiory Moim zdaniem każdy zainteresowany powinien mieć równe i te same możliwości skorzystania , a nie z automatu następuje dzielenie zainteresowanych osób. Promocje powinny łączyć , a nie dzielić !
Pozdrawiam.