Nie można wyświetlić tego widżeta.

Od 17.03.2025 r. Nowa oferta telewizyjna z internetem. Również internet mobilny!

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20490
  • 59136
  • 801

Od 17.03.2025 r. Nowa oferta telewizyjna z internetem. Również internet mobilny!

@Glut obie wersje można uruchomić w Orange TV Go, tak przynamniej wygląda na stronie internetowej:

https://tvgo.orange.pl/login. Wygląda, że to tylko inna nazwa tej samej usługi telewizyjnej

@_Artek_ samą telewizję można na umowę na czas nieokreślony, płacisz wtedy więcej o 5 zł, ale nadal musisz podpisać umowę na internet.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 664
  • 2829
  • 5

A jeśli mam umowę na internet na czasie nieokreślonym to mogę aktywować ten pakiet podstawowy za 0 lub 5zł czy muszę przedłużyć umowę internetową o kolejne 24 miesiące?

Sama oferta tv szału nie robi ale jeśli ktoś z jakichś powodów chciałby mieć dekoder googlle tv. to te 4,99 miesięcznie to całkiem dobra opcja. 

Warto dodać jeszcze że teraz możemy dokupić netflix do samego internetu bez potrzeby podpisywania umowy orange love. 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 79
  • 298
  • 0

@Wojciech  Niestety kaszana i komedia. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie-taki komunikat. Więc dla kogo to? Kochany Orange to jest sytuacja bez precedensu. Żeby korzystać z aplikacji na TV i inne urządzenia trzeba wyrażać jakieś zgody, a rozszerzony pakiet jest płatny. Żaden z operatorów nie proponuje takich opcji. Masz wykupioną telewizję możesz oglądać na różnych urządzeniach. O co chodzi Orange? Chcesz dorabiać się na klientach? Każda usługa ma być płatna? Wycofajcie się z takich pomysłów.

• 20490
  • 59136
  • 801

@_Artek_ ponieważ oferta jest od 17 marca, więc dotyczy nowych umów. Pewnie dla obecnych klientów nie jest dostępna, dopiero po podpisaniu nowej umowy.

Zespół Nasz Orange
  • 3162
  • 12831
  • 67

@Praziomek napisał(-a)

Już myślałem, że Start udostępnili na Smart tv

Jest na Smart TV, póki co na systemie Android 10 i nowszych. Nie mam informacji o dodaniu dla innych.

@Glut napisał(-a)

@ketrasaArtur ,czym się różni tą usługa od TV GO?

Orange TV jest na telewizorze i przystawkach. Orange TV Go na telefonach i tabletach.

@_Artek_ napisał(-a)

Tylko nowe umowy czy na czasie nieokreślonym też?

Nowe i przedłużenie z tą usługą.

@_Artek_ napisał(-a)

A jeśli mam umowę na internet na czasie nieokreślonym to mogę aktywować ten pakiet podstawowy za 0 lub 5zł czy muszę przedłużyć umowę internetową o kolejne 24 miesiące?

Nie, trzeba przedłużyć na 24 miesiące.

@janio1 napisał(-a)

@Wojciech  Niestety kaszana i komedia. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie-taki komunikat. Więc dla kogo to? Kochany Orange to jest sytuacja bez precedensu. Żeby korzystać z aplikacji na TV i inne urządzenia trzeba wyrażać jakieś zgody, a rozszerzony pakiet jest płatny. Żaden z operatorów nie proponuje takich opcji. Masz wykupioną telewizję możesz oglądać na różnych urządzeniach. O co chodzi Orange? Chcesz dorabiać się na klientach? Każda usługa ma być płatna? Wycofajcie się z takich pomysłów.

Jak chcesz mieć tą ofertę, to trzeba przedłużyć umowę lub zawrzeć nową. Są już takie oferty na rynku. W opcji w abonamencie mniej kanałów, a w pakiecie Extra znacznie więcej. Nie jest konieczna opcja Extra TV, aby oglądać przez apkę Orange TV, czy Orange TV GO.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 2538
  • 12049
  • 103

@Wojciech Czy telewizja Start/Extra TV zużywa GB z pakietu dostępnego w strefie domowej?

• 20490
  • 59136
  • 801

@Samotnick obecnie pass-ów nie ma, więc kożystając z telewizji Start/Extra TV transfer powinien być pomniejszany. 

Zespół Nasz Orange
  • 3162
  • 12831
  • 67

@Samotnick z umowy:

Jeśli korzystają Państwo z Telewizji mobilnej na urządzeniach
połączonych z internetem w sieciach mobilnych zużywają Państwo
pakiet danych GB.

Ja to rozumiem w ten sposób, że tak.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 36
  • 134
  • 2

Czy dobrze rozumiem? W ramach nowej oferty, abonent posiadający tylko internet światłowodowy, może dobrać za 4,99 dekoder TV (z zobowiązaniem czy bez?), w ramach i z automatu ma Start TV. A jeśli będzie chciał może dokupić sobie pakiety dodatkowe Extra TV?

• 20490
  • 59136
  • 801

@szewol oczywiście po podpisaniu nowej umowy, przedłużeniu obecnej. Oferta dotyczy umowy zawartej po 17 marca.