- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
W apce MO jest konkurs, w którym można wygrać bilet na OWF 2023
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
Z czystej ciekawości: dlaczego Orange tak bardzo zależy, żebyśmy używali aplikacji? Najpierw uzależnienie rabatu za e-fakturę od zajrzenia do apki raz na miesiąc, teraz do wygrania bilety na festiwal… Czy Orange "coś z tego ma", że ta aplikacja jest używana? Jaka jest - z punktu widzenia Orange - różnica, czy swoim kontem zarządzam z aplikacji w telefonie, czy logując się na swoje konto przez przeglądarkę w komputerze?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
To widać - mnie ciekawi dlaczego. Pytam zupełnie poważnie - nie do końca rozumiem, jaki mają w tym interes.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
@Janhalbnapisał(-a)To widać - mnie ciekawi dlaczego. Pytam zupełnie poważnie - nie do końca rozumiem, jaki mają w tym interes.
IMHO chodzi o to, żeby łapać klientów na klikanie reklamowanych w apce dodatkowych usług, których normalnie nigdy by nie zamówili. I tylko o to.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
@j131napisał(-a)
IMHO chodzi o to, żeby łapać klientów na klikanie reklamowanych w apce dodatkowych usług, których normalnie nigdy by nie zamówili. I tylko o to.
No niekoniecznie, jeszcze trzeba dać się złapać i chcieć zamówić, od dawna korzystam z apki i jak do tej pory na nic dodatkowego mnie nie namówili/naciągnęli...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
Dla zainteresowanych przesyłam linka dotyczącego Orange Warsaw Festiwal z Biura Prasowego Orange Sieć gotowa na Orange Warsaw Festiwal https://biuroprasowe.orange.pl/blog/siec-gotowa-na-orange-warsaw-festiwal/
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
Kolejny link dotyczący Open’er Festival powered by Orange 2023 a konkretnie kto wystąpi
Więcej informacji w linku powyżej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
OWF 2023
Dla zainteresowanych przesyłam artykuł z Biura Prasowego Orange podsumowujący Orange Warsaw Festival 2023 https://biuroprasowe.orange.pl/informacje-prasowe/orange-warsaw-festival-2023-za-nami/
Pozdrawiam 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »