Kalendarz okazji

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2178
  • 16595
  • 3

Kalendarz okazji

To mnie zaciekawiło, bo oferta jest skierowana wyłącznie dla użytkowników aplikacji Mój Orange. Są tam jednodniowe i ciut dłuższe oferty, do 24 grudnia włącznie. No i oczywiście Regulamin. A że dzisiaj też pierwszy dzień przepowiedni ludowych na pogodę na każdy kolejny miesiąc 2026, postanowiłem zaglądać w appce codziennie, bo a nuż się coś trafi 😊 Możecie sobie coś upolować także dla siebie 😊

BeKo.jpgA ku ku!A ku ku!

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1525
  • 6122
  • 58
6 ODPOW. 6

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1525
  • 6122
  • 58

• 2178
  • 16595
  • 3

Kalendarz okazji

@Glut , fajnie jest "roznosić" promki😊 Nie śledzę na bieżąco forum i z czystego przypadku zajrzałem w aplikację, no i mnie zaciekawiło😊 Od przybytku głowa nie boli, prawda?😊 Jak będzie moderator miał ochotę, to przeniesie😊 Ale dzięki za info, będę starał się być uważniejszy, bo tyle się dzieje, że ho, ho! Widać, idą święta😀

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21693
  • 63288
  • 860

Kalendarz okazji

@bronzub to teraz już wiesz, że na forum takie informacje nieraz są dzień wcześniej.

Zapraszam więc do śledzenia Kalendarza Okazji:

https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/2025-odliczanie-do-%C5%9Bwi%C4%85t-ze-zni%C5%BCkami-...

• 2178
  • 16595
  • 3

Kalendarz okazji

@ketrasaArtur ,  mam sklerozę i dobrych aniołów, którzy przywracają pamięć 😀  @Glut  zrobił to wcześniej, a jak tam wszedłem, to byłem już wcześniej😁 biorąc się za lajkowanie😁 Dzięki Wam za suflerskie podpowiedzi😀 Niemniej jednak, w appce coś jest skopane. Przeglądałem mega okazje 6x0 "Przepis na...". Natrafiłem na grafikę z ciasteczkami i był tam przycisk z zamawianiem. Zniknął, mimo różnych akrobatycznych podchodów. Ze smartfonem za 1 zł Ho, Ho Chodź po prezenty do Orange także bez przycisku. 

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21693
  • 63288
  • 860

Kalendarz okazji

@bronzub w tym gorącym okresie zmiany w aplikacji są na porządku dziennym, ba nawet godzinnym. Jak od razu nie skorzystasz, za chwilę nie będzie dostępnej danej promocji, a w to miejsce pojawia się kolejna.

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2960
  • 12233
  • 125

Kalendarz okazji

Jak dobrze pamiętam w tamtym roku Orange również organizował podobne przedświąteczne promocje na produkty ze sklepu Orange 🙂

Pozdrawiam 🙂