- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To mnie zaciekawiło, bo oferta jest skierowana wyłącznie dla użytkowników aplikacji Mój Orange. Są tam jednodniowe i ciut dłuższe oferty, do 24 grudnia włącznie. No i oczywiście Regulamin. A że dzisiaj też pierwszy dzień przepowiedni ludowych na pogodę na każdy kolejny miesiąc 2026, postanowiłem zaglądać w appce codziennie, bo a nuż się coś trafi 😊 Możecie sobie coś upolować także dla siebie 😊
A ku ku!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalendarz okazji
@Glut , fajnie jest "roznosić" promki😊 Nie śledzę na bieżąco forum i z czystego przypadku zajrzałem w aplikację, no i mnie zaciekawiło😊 Od przybytku głowa nie boli, prawda?😊 Jak będzie moderator miał ochotę, to przeniesie😊 Ale dzięki za info, będę starał się być uważniejszy, bo tyle się dzieje, że ho, ho! Widać, idą święta😀
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalendarz okazji
@bronzub to teraz już wiesz, że na forum takie informacje nieraz są dzień wcześniej.
Zapraszam więc do śledzenia Kalendarza Okazji:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalendarz okazji
@ketrasaArtur , mam sklerozę i dobrych aniołów, którzy przywracają pamięć 😀 @Glut zrobił to wcześniej, a jak tam wszedłem, to byłem już wcześniej😁 biorąc się za lajkowanie😁 Dzięki Wam za suflerskie podpowiedzi😀 Niemniej jednak, w appce coś jest skopane. Przeglądałem mega okazje 6x0 "Przepis na...". Natrafiłem na grafikę z ciasteczkami i był tam przycisk z zamawianiem. Zniknął, mimo różnych akrobatycznych podchodów. Ze smartfonem za 1 zł Ho, Ho Chodź po prezenty do Orange także bez przycisku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalendarz okazji
@bronzub w tym gorącym okresie zmiany w aplikacji są na porządku dziennym, ba nawet godzinnym. Jak od razu nie skorzystasz, za chwilę nie będzie dostępnej danej promocji, a w to miejsce pojawia się kolejna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kalendarz okazji
Jak dobrze pamiętam w tamtym roku Orange również organizował podobne przedświąteczne promocje na produkty ze sklepu Orange 🙂
Pozdrawiam 🙂