- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[13-14.02.2024 r.] GB do zgarnięcia w aplikacji Mój Orange za znalezienie serduszek
@ketrasaArtur mam tak samo, i już 25gb już mam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[13-14.02.2024 r.] GB do zgarnięcia w aplikacji Mój Orange za znalezienie serduszek
Zakładka dodatkowy bonus. Jak napisano schodzi pierwszy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na jeden z numerów już mi wpłynęły GB za znalezienie serduszek:
________
* Edycja wpisu - Bartłomiej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W abonamencie wygląda jakby bonus dokleił się do podstawy. Za kilka dni kończy mi się okres rozliczeniowy i wtedy się okaże
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W końcu na wszystkich numerach na koncie wpadło po 25 GB na 14 dni.
W tym także na numerach z zablokowanymi rozmowami na wychodzące. Rozmowy przywróciło na 15 dni?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A ja w sumie nie wiem czy dostałem, za duże pakiety mam i jeśli gdzieś się dokleiło te 25GB to nie jestem w stanie zweryfikować... ewentualnie porównując jakieś screenshoty. A czy np. SMS z potwierdzeniem uruchomienia pakietu dostaliście?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na kartach włożonych do aktywnych urządzeń SMSy otrzymałem.
Aplikacja wersja 5.93.0.12864
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To u mnie coś nie zagrało bo SMSa nie dostałem, a patrząc na przegródkę "Dodatkowy bonus" mam trochę ponad 7GB więć te 25GB nie zostało dodanych (też nie zużyłem przez ostatnie dni kilkunastu czy kilkudziesięciu dni). Może to wynika z trochę dziwnej sytuacji na moim koncie o którym kiedyś wspominałem tutaj w jakimś wątku, ważność przegródki "Dodatkowy bonus" to w aplikacji mobilnej 19768 dni...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostałem GB nawet na numery, które nie mają aktywnego połączenia wychodzącego. Po przyznaniu GB, czas na połączenia wychodzące został ustawiony na 14 dni, więc promocyjne GB można wykorzystać na każdym numerze, który jest przypisany do konta w którym odnajdywane były serduszka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziś rano dostałem:
To musi byc milosc! Na Twoje konto wlasnie wjechalo 25 GB zdobytych czulym dotykiem ekranu. Oficjalnie potwierdzamy - poszukiwanie serc to Twoja specjalnosc. Dzieki za udzial w zabawie apki Moj Orange. Do nastepnego!
👍