Nie można wyświetlić tego widżeta.

Środy z Mój Orange

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 205
  • 848
  • 1

Środy z Mój Orange

@ketrasaArtur  ja od stycznia zgłaszam problemy z aplikacją, bo nie pokazuje mi jednej usługi numeru komórkowego, z 15 doradcami pisałam każdy obiecywał i na tym się tylko kończyło, a nie wiedziałam że mogę z komputera przez przeglądarkę, już raz się udało zdobyć 10gb a teraz wyskakuje mi takie coś i to na dwóch różnych przeglądarkach.
"Wykrywaj niechciane połączenia!
Umożliwi Ci to darmowa i bezpieczna aplikacja Orange Telefon, która zidentyfikuje i zablokuje kłopotliwy kontakt."
Anonim

Nie dotyczy

Środy z Mój Orange

@darusia84  cóż konsultant front line w tej kwestii może tylko przyjąć zgłoszenie i przekazać do działu technicznego. Nie ma już wpływu na to jak oni to zrealizują.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20070
  • 58039
  • 787

Środy z Mój Orange

@darusia84 od poprzedniej Środy jest promowana aplikacja telefon Orange w ramach prezentu. Dlatego taki napis się wyświetla.

U mnie w aplikacji po zalogowaniu nie wyświetlają się żadne informacje, przez www mam błąd komponentu. Podobny problem z kontem Mój Orange powtórzył się już drugi raz. Pierwszy raz dwa lata temu, czas naprawy wyniósł 8 miesięcy. Teraz czekam na naprawę już 3 miesiące.

• 20070
  • 58039
  • 787

Środy z Mój Orange

Jaki dziś mamy prezent w aplikacji Mój Orange?

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2099
  • 6617
  • 70

Środy z Mój Orange

25. maja, u mnie jest voucher że zniżka na smartfona

Screenshot_20220525-081822.png

Anonim

Nie dotyczy

Środy z Mój Orange

Mam to samo. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 695
  • 2301
  • 3

Środy z Mój Orange

Ja miałem i nie brałem Cybertarcza nawet nie wiem na ile była i za ile 😄

Pozdrawiam Was 😘

• 20070
  • 58039
  • 787

Środy z Mój Orange

Zadzwoniłem na infolinię i okazało się, że dla mnie przygotowany jest prezent 7 GB, więc go reklamacyjnej przygarnąłem.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2099
  • 6617
  • 70

Środy z Mój Orange

25 maja v2, tym razem cybertarcza za pierwszy miesiąc 0pln

Screenshot_20220525-192612.png

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 1699
  • 13715
  • 2

Środy z Mój Orange

@spiro , znaczy się, masz podwójny przywilej, czy uznali, że tyle GB Ci starczy? Bo ja też mam woucher, jak Ty i @Anonim . Za drogo, jak na 30 rat i kieszeń emeryta😊