Nie można wyświetlić tego widżeta.

Środy z Mój Orange

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2104
  • 6643
  • 70

Środy z Mój Orange

16.03 - cybertarcza na miesiac

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20162
  • 58348
  • 793

Środy z Mój Orange

Widać, że na chwilę obecną Orange oferuje usługi niż GB, więc z powodu blokowania mojego konta niewiele tracę, bo i tak z nich bym nie skorzystał.

Szkoda, że Orange tak się poniża. Stać tylko na przepraszanie i zapewnienie usunięcia usterki, nad którą nie mogą sobie poradzić już trzeci tydzień.

Anonim

Nie dotyczy

Środy z Mój Orange

@ketrasaArtur też zauważyłam, że ostatnio jakoś nie chcą dać GB. Wcześniej tak średnio co 2 weekend wpadał dodatkowy pakiet. 

A to, że jakaś kwestia techniczna stanęła okoniem to mnie jakoś nie dziwi. W poprzedniej pracy koleżanka rozpatrywała reklamacje. Aby ją zamknąć trzeba było rozwiązać jakiś problem techniczny związany z numerem. Po przekazaniu gdzie trzeba udało się to zrobić i zamknąć reklamację chyba w 120 dniu 😅. Więc do rekordu jeszcze daleko. 

• 20162
  • 58348
  • 793

Środy z Mój Orange

@Anonim poprzedni problem z kontem Mój Orange był rozwiązywany 8 miesięcy. Zaletą była tylko taka, że działała jeszcze wtedy apka 4.14. Teraz jest większy problem. Przed chwilą dowiedział się, że dział IT Orange miał czas rozwiązać problem , kontem Mój Orange do 10 marca. Skoro termin przekroczony, to już wiadomo, że trzeba się spodziewać miesięcy na usunięcie problemu. Z miłą chęcią bym pozbył się Orange.

• 20162
  • 58348
  • 793

Środy z Mój Orange

23 marca kod rabatowy na akcesoria do wykorzystania w salonie:

Screenshot_2022-03-23-02-36-05-580_pl.orange.mojeorange.jpg

• 2104
  • 6643
  • 70

Środy z Mój Orange

U mnie to samo. Warto zauważyć że zniżka dotyczy dwóch wybranych produktów.

Niestety, ciężko namierzyć który to dokładnie sprzęt, ale moje podejrzenia kierują się na

https://www.orange.pl/esklep/sluchawki-do-smartfonow/bigben/s-uchawki-bluetooth-bb-digital-buds

https://www.orange.pl/sklep/Winner-Group/Zestaw-do-Vlogowania-WG-statyw-z-lamp--LED

• 2104
  • 6643
  • 70

Środy z Mój Orange

30.03 - pakiet 15gb

Anonim

Nie dotyczy

Środy z Mój Orange

U mnie to samo. Jak ostatnio nie było GB to teraz firma zaszalała i ilością osób 

• 20162
  • 58348
  • 793

Środy z Mój Orange

Ja dostałem pakiet GB w ramach reklamacji. Inaczej nie mam możliwości dostać.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 701
  • 2311
  • 3

Środy z Mój Orange

Nie masz Mój orange @ketrasaArtur