- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Widać, że na chwilę obecną Orange oferuje usługi niż GB, więc z powodu blokowania mojego konta niewiele tracę, bo i tak z nich bym nie skorzystał.
Szkoda, że Orange tak się poniża. Stać tylko na przepraszanie i zapewnienie usunięcia usterki, nad którą nie mogą sobie poradzić już trzeci tydzień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
@ketrasaArtur też zauważyłam, że ostatnio jakoś nie chcą dać GB. Wcześniej tak średnio co 2 weekend wpadał dodatkowy pakiet.
A to, że jakaś kwestia techniczna stanęła okoniem to mnie jakoś nie dziwi. W poprzedniej pracy koleżanka rozpatrywała reklamacje. Aby ją zamknąć trzeba było rozwiązać jakiś problem techniczny związany z numerem. Po przekazaniu gdzie trzeba udało się to zrobić i zamknąć reklamację chyba w 120 dniu 😅. Więc do rekordu jeszcze daleko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
@Anonim poprzedni problem z kontem Mój Orange był rozwiązywany 8 miesięcy. Zaletą była tylko taka, że działała jeszcze wtedy apka 4.14. Teraz jest większy problem. Przed chwilą dowiedział się, że dział IT Orange miał czas rozwiązać problem , kontem Mój Orange do 10 marca. Skoro termin przekroczony, to już wiadomo, że trzeba się spodziewać miesięcy na usunięcie problemu. Z miłą chęcią bym pozbył się Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
23 marca kod rabatowy na akcesoria do wykorzystania w salonie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
U mnie to samo. Warto zauważyć że zniżka dotyczy dwóch wybranych produktów.
Niestety, ciężko namierzyć który to dokładnie sprzęt, ale moje podejrzenia kierują się na
https://www.orange.pl/esklep/sluchawki-do-smartfonow/bigben/s-uchawki-bluetooth-bb-digital-buds
https://www.orange.pl/sklep/Winner-Group/Zestaw-do-Vlogowania-WG-statyw-z-lamp--LED
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
U mnie to samo. Jak ostatnio nie było GB to teraz firma zaszalała i ilością osób
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Mój Orange
Ja dostałem pakiet GB w ramach reklamacji. Inaczej nie mam możliwości dostać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś