Bedzie dzialal jak Ci kurier karte SIM przywiezie
to teraz nie moge nigdzie dzwonic?to poco mi numer tymczasowy jak to nie dziala?
Numer tymczasowy bedziesz mial na tej karcie ktora przywiezie kurier. A Twoj stary numer nie dziala?
nie dziala,numer zablokowany
@tomkill3 możesz używać swojego aktualnego numeru aż do czasu kiedy kurier przywiezie Ci karte sim z numerem tymczasowym wtedy będziesz mógł zasilić ten umer a wszystkie środki itp przejda na numer główny w dniu przeniesienia
kur...zapomnialem ze nie doladowalem konta i mi konto zablokowali hahaha teraz mi sie przypomnialo
ok,to dzieki za pomoc jutro dam znac jak z tym numerem jest
@tomkill3 numer, który przenisisz z plusa jest obecnie zablokowany? Może nie zostać przeniesiony. Powinien być aktywny.
Jak kurier dostarczy Tobie kartę SIM, to możesz ją uruchomić w telefonie. Będzie działała z numetem tymczasowym, a w dniu przeniesienia zostanie zastąpiony numerem docelowym.
Na karcie SIM jest odrazu uruchomione Konto Ważne Rok i 2 GB danych. Stan konta głównego jest zerowy.
@ketrasaArtur może ma zablokokowane połączenia wychodzące a przychodzące ma aktywne i wtedy nie musi nic z tym robić.
@tomkill3 Masz aplikacje Plus Online? jeśli tak sprawdź do kiedy możesz odbierać połączenia? jeśli nie wpisz *100#