- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć! Jestem wstępnie zainteresowany przejściem za jakiś czas do Orange na kartę. W dużej mierze interesuje mnie promocja 9900 GB przez rok w ofercie za 35 zł (choć obecnie u "zielonej" konkurencji mam 300 GB miesięcznie za 30 zł, więc nieco lepsza oferta [tutaj mam podstawowo 300 GB, niezależnie czy przez rok, dwa lata itd. - dopóty mam ten pakiet, dopóki trwa ta oferta] - zasięgowo jest ok, ale... cóż - mam pewne powody, dla których po prostu myślę o przejściu do Orange). Czy gdybym przez rok skorzystał z wariantu cyklicznego za 35 zł miesięcznie, a po roku przeszedł na wariant jednorazowy (ten za 365 zł z 2 TB Internetu wg informacji na stronie) - czy te uzbierane gigabajty przeszłyby na tę nową usługę, czy z uwagi na zmianę z cyklicznego no-limit na jednorazowy - przepadłyby?
Trudno mi połapać się w tych regulaminach - masa tego, więc wolę zapytać tu na forum - raczej znacznie bardziej doświadczonych.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pytanie dot. promocji na kartę 9900 GB
Krótko i na temat, dzięki wielkie! 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@HorstMotyka tylko pamiętaj, że nic nie trzeba wyłączać. Po prostu kupujesz następny pakiet nie wyłączając poprzedniego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli - przez rok cykliczny, potem np. 2-3 dni przed końcem cyklicznego - włączam jednorazowy?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@HorstMotyka zawsze możesz przed samym odnowieniem jak posiadasz przysłowiowy 1 grosz włączyć częściowy NL przedłużając lub zmieniając NL cykliczny. Ze względu na liczbę GB otrzymywanych w NL lepiej mieć na koncie 0 zł albo kwotę wystarczającą do pełnego odnowienia, gdy nie wyczerpało się 12 paczek lub czasu 15 miesięcy promocji przez rok.
Można wyłączyć samą cykliczność pobierania opłaty co powoduje zmianę NL cyklicznego na jednorazowy. Trzeba trochę poczekać, nawet ponad 24h, za nim zmiana będzie widoczna w MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@HorstMotykanapisał(-a)Czyli - przez rok cykliczny, potem np. 2-3 dni przed końcem cyklicznego - włączam jednorazowy?
Dokładnie tak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niezupełnie tak. Można od razu odebrać 12 paczek z 9900GB, bo w NL jest pełna kumulacja a regulamin 9900Gb tego nie wyklucza.
Szczególnie teraz, jak znowu jest nowa edycja promocji 3x10 zł za autodoładowanie 35 zł, warto zastanowić się nad samodzielnym przedłużaniem cyklicznego NL za 35 zł przez cykliczny NL za 35 zł przynajmniej aby załapać się i odebrać darmowe 30 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli nie trzeba korzystać przez cały rok, żeby odebrać te 9600 GB (12x800) - tylko można to skrócić? Szczerze - kompletnie tego nie rozumiem 😂
Te częściowe aktywacje cyklicznego NL rozumiem, że temu właśnie służą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@HorstMotyka zgadza się, nic nie rozumiesz. Właśnie że względu na 9900 GB nie dopuszczasz do częściowej aktywacji. Gdy ma być odnowienie/przedłużenie NL na koncie powinno być 35 zł. Dzięki temu że jest pełna kumulacja w NL czasami warto wielokrotną samodzielną aktywacją/przedłużeniem ustawić ważność NL na kilka miesięcy a można na kilka lat.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »