Nie można wyświetlić tego widżeta.

Orange Flex, orange free czy NJU Mobile

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 5
  • 12
  • 0

Witam wszystkich

Niedługo kończy mi się bieżąca oferta i zastanawiam się czy przejść na coś innego czy pozostac przy obecnej. Obecnie mam Free na kartę wykupione na rok z góry za 365zł i wszystko nielimitowne + 1TB danych. Widze że we Flex też jest opcja na rok z góry za 350 zł czyli nawet taniej. Biore też pod uwage NJU mobile w subskrybcji za 29 zł. Doradzicie może coś ciekawego w tym temacie? Co byscie wybrali? Sa jakies wady/ zalety poszczególnych ofert?

8 ODPOW. 8

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20112
  • 58150
  • 788

@Przemek4455 osobiście to dalej bym został w ofercie FREE. Najwięcej promocji i GB,które się sumują.

Subskrypcja NJU najtaniej, a do tego podstawowy pakiet Orange TV GO w cenie. GB wystarczająco bez jakiegoś wielkiego oglądania, możliwość zarządzania kontem przez apkę i stronę internetową.

FLEX przy ofercie na rok karta SIM główna i jedna karta SIM dodatkowa. Płacisz tylko za to co wykupisz, więc nie ma żadnych kosztów x usług wysoko płatnych czy roamingowych poza UE. Możliwość przekazania, jak i otrzymania GB. Więc jak brakuje, to odzywasz się na forum, a jest sporo chętnych do oddania GB. Zarządzanie tylko przez aplikację.

• 5
  • 12
  • 0

@ketrasaArtur  Dzięki. Szczerze mówiąc nie korzystałem z tych promocyjnych GB których jest sporo w sklai roku. Zawsze co roku wykupywałem wszysto no limit i 1 TB internetu na rok z góry i był spokój z doładowaniami. Mozna by powiedzieć że szukam coś na zasadzie jak najtaniej w skali roku i jak najwięcej GB. Z tego co widze to pod kątem kosztów najkorzystniej to orange flex.

Obecnie moja usługa kończy się w marcu a ja mam jeszcze ponad 800 GB do wykorzystania, także nie tak łatwo jest wykorzystać ten 1TB danych😀

• 20112
  • 58150
  • 788

@Przemek4455 to najlepiej FLEX, cena do ilości GB oraz dwie karty SIM.

Jak wspomniałem, możliwość uzyskania GB na forum:

https://nasz.orange.pl/t5/Orange-Flex/Dziel-si%C4%99-GB-ze-znajomymi-w-Orange-Flex/m-p/158634

• 5
  • 12
  • 0

@ketrasaArtur  chyba tak, z ciekawości powiem że w orange free jestem już od 2012 roku

• 20112
  • 58150
  • 788

@Przemek4455 jeśli numer będzie przenoszony do FREE, to warto skorzystać z kodów polecających:

https://nasz.orange.pl/t5/Oferty-polecane-przez/Polecaj-zarabiaj-z-Orange-Flex-kody-spo%C5%82eczno%C...

lub innej promocji, jeśli będzie dostępna w momencie przejścia do FLEX.

Ważne, aby kody polecające wpisać przed dokonaniem płatności.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 514
  • 1806
  • 3

Też jakby ktoś chciał bez multisim i tanio i sporo GB na rok  to jeszcze jest nju mobile bo tam jest 2999 GB ekstra na rok za 240 zł https://www.njumobile.pl/oferta/nju-na-karte

• 5
  • 12
  • 0

dzieki

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 10
  • 21
  • 0

Tak jak kolega wyżej uważam że najtaniej wyjdzie nju mobile na kartę.