- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki starter z NanoSIM?
No i nigdzie w mojej okolicy nie mogę dostać startera z nano SIM. Albo nominały powyżej 15 zł albo stare startery z micro SIM. Czy taki starter byłby dobry, aby dokonać wymiany karty SIM przez sms?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki starter z NanoSIM?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki starter z NanoSIM?
Rysunek widzę. Bardziej chodzi mi tylko, czy takie tanie startery z Allegro są bezpieczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki starter z NanoSIM?
Nie masz żabki w pobliżu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki starter z NanoSIM?
Niestety nie. Mieszkam w małej miejscowości, gdzie jest tylko poczta (stare startery) i sklep (najmniejszy nominał 20 zł). Do najbliższego miasta mam kawałek i póki co brak możliwości, by się tam udać.
Czego się obawiam? Że starter może okazać się lewy i mogę przez to całkiem stracić możliwość telefonowania. Ale może to obawy na wyrost. Próbuję w takim razie zamówić. Dzięki. 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki starter z NanoSIM?
@rostov84napisał(-a)Niestety nie. Mieszkam w małej miejscowości, gdzie jest tylko poczta (stare startery) i sklep (najmniejszy nominał 20 zł). Do najbliższego miasta mam kawałek i póki co brak możliwości, by się tam udać.
Czego się obawiam? Że starter może okazać się lewy i mogę przez to całkiem stracić możliwość telefonowania. Ale może to obawy na wyrost. Próbuję w takim razie zamówić. Dzięki. 😉
Ten sprzedawca z linka ma sporo pozytywów, ja bym zaryzykował, tym bardziej że do miasta masz daleko 😉
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »