Jaką wybrać ofertę Orange na Kartę z dużą ilością internetu i rozmowami za około 50 zł miesięcznie

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 4
  • 0

Jaką wybrać ofertę Orange na Kartę z dużą ilością internetu i rozmowami za około 50 zł miesięcznie

Cześć Wszystkim .Słuchajcie mam pytanie do Was , wczoraj zakupiłem starter Orange na Kartę za 5 zł i chcę aktywować jakaś do rąk ofertę rozmowy i dużo internetu w okolicach 50 zł miesięcznie ,polecacie jak wybrać taką ofertę ?Kiedyś miałem numer w Orange z 10 lat i teraz chce wrócić do tej sieci i przejść z Playa (tutaj mam 200 GB neta za 50 Ziko ).Po aktywacji karty polecicie wybrać jakaś podobna ofertę?

2 ODPOW. 2

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2017
  • 8674
  • 70

@PiotruniA1 

Pod względem internetu zdecydowanie korzystniej wypada no limit i 2TB netu za 365 na rok. Poza tym masz promocyjne paczki G

Screenshot_2026-05-13-09-57-26-316_com.android.chrome.jpg

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 717
  • 3712
  • 30

@PiotruniA1 Możliwości jest bardzo wiele. A tym bardziej jeśli dla Ciebie 200GB to już jest "dużo", to z pewnością znajdziesz satysfakcjonującą ofertę.

Warto przejrzeć to - tu pełna oferta:

https://www.orange.pl/view/oferta-na-karte

Czy chcesz przenieść numer z play, czy działać na tym zakupionym starterze. Jeśli chcesz przenieść numer rekomenduję zakup startera za 5 zł w sklepie orange online - ten starter ma unikalne właściwości jak na przykład rok ważności konta.  Na ten starter zdalnie przez internet możesz przenieść numer z obcej sieci zgarniając bonusy za przeniesienie i pozostawiając bonusy jakie ma ten starter czyli m.in. 3 miesięcznie nolimit gratis i setki gigabajtów miesięcznie, a konto będzie ważne dwa lata+. Już po przeniesieniu w ten sposób i włączeniu wszystkich promocji naraz dostałem ponad 2 TB i 3 a nawet 4 mies nolimit rozmów chociaż nawet nie doładowałem konta. Na zwykłym starterze bonusy są mniejsze. 

Starter kupisz tutaj. Uwaga na koszty wysyłki- ale i tak się bardzo opłaca

https://www.orange.pl/view/kup-starter

Na zwykłym starterze warto zainteresować się możliwością wykupienia z góry 365 dni nolimit za 365 zł sms AKT365 na nr 630. W tym jest 2TB na cały rok, ale należą się też dodatkowe GB dla nowych użytkowników jak np. 500 GB do włączenia przez stronę mój orange ważnych tak długo jak ważne jest konto. Możliwości jest wiele,w zależności jak chcesz korzystać z karty