Internet mobilny LTE/5G 700 GB na 6 lat

ROZWIĄZANE

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 354
  • 1557
  • 5

Tak, można dowoli.

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 6
  • 7
  • 1

Nie jestem pewien - zgodnie z tym co jest napisane na stronie Orange: "Kupując starter na tej stronie zyskujesz wielokrotnie. Po pierwsze, każde Twoje doładowanie online będzie premiowało Cię paczką aż 20 GB – to więcej niż na innych starterach. Dostajesz 2 razy więcej GB w usłudze Bez limitu!

Cena startera online z usługą Bez limitu jest atrakcyjniejsza niż w innym kanale. Dodatkowo przez cały rok nie musisz martwić się o ważność konta, dzięki usłudze Konto Ważne Rok, którą dostajesz za darmo."

W samym regulaminie jest też zapis: "2. Każdy numer aktywowany za pomocą starterów kupionych online, otrzymuje 20 GB po każdym doładowaniu dokonanym w Mój Orange lub na stronie www.doladowania.orange.pl. Promocja trwa do odwołania."

Ja kupiłem właśnie online i potwierdzam że działa ta promocja 🙂

• 354
  • 1557
  • 5

Po prostu na zwykłym starterze z kiosku czy żabki nie masz takich benefitów jak 20GB za doładowanie online, ani darmowo rok ważności konta. 

• 6
  • 7
  • 1

No tak, ale to jest jeden z głównych powodów dla którego kupiłem ten starter 🙂 Jak doładujesz go 20 x 5 zł, otrzymujesz ekstra 400 GB, to już gra warta świeczki imo.

• 354
  • 1557
  • 5

Tak póki te promocje są to się opłaca jednak te promocje w każdej chwili mogą zniknąć.

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 4
  • 0

Czyli wystarczy kupić na stronie orange starter za 5 zł? 

• 6
  • 7
  • 1

No tak, ale zakładamy, że doładowujemy od razu jak kupimy. A jak już masz te GB naliczone to Ci Orange ich nie zabierze nawet jak promocja wygaśnie 🙂

Tak, wystarczy kupić najtańszy starter na stronie Orange za 5 zł. Dostawa gratis do DPD point.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 21567
  • 62800
  • 860

@Ms9 obecnie przy zakupie startera ze strony:

https://www.orange.pl/view/kup-starter

będzie więcej korzyści. Licz się jednak, że oferta ciągle ulega zmianie.