- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy znajdę w Orange ofertę do 1 GB?
@Huba Tak, sprawdź tylko czy bardziej opłaca się doładować jednorazowo za 30 czy kilka razy po 5 zł - te GB za doładowania również zostaną przedłużone.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hubanapisał(-a)ketrasaArtur - pozostało mi jeszcze 67 GB internetu które otrzymałem za zalogowanie się do mój Orange, i ważne jeszcze 4 dni, czy jak bym doładował za 30 zł i przedłużył ważność konta na rok to zostaną te GB
Widać ,że nie zrozumiałeś tego posta:
Można było doładować za 5 zł już 5-6.12.2025 aby aktywować Mikołajki.
SMS MIKOLAJKI na 364.
przykładowo 6.12.2025 Aktywowany darmowy NL (mikołajki) i konto na wychodzące i GB w bonusie za doładowanie ważne byłyby jeszcze 29 dni. I w zerowym dniu dać zgodę.
PS. Doładowanie było niezbędne, bo kafelek 100GB nie dawał ważności konta na wychodzące.
Nie było też zablokowanych złotówek, żeby przywrócić ważność konta na wychodzące przez EPI za 1 zł.
PS2 Teraz to najtaniej wyjdzie kupić starter online za 5 zł.
Jak nie wyrobisz się z zakupem startera, to doładuj za 5 zł za 4-5 dni, aby konto było ważne na wychodzące i zerowego dnia daj zgodę marketingową.
Nie ma co radzić , bo i tak nie skorzystasz, a ze względu na przyszłe darmowe promocje trzeba wszystko modyfikować jak nie chce się przepłacać.
PS. Po doladowaniu będzie na koncie 5,58 zł.
Na screenie z aplikacji MO nie widać zablokowanych 65 groszy. 10% koszty przywrócenia - matematycznie wychodzi 7gr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hubanapisał(-a)ketrasaArtur - pozostało mi jeszcze 67 GB internetu które otrzymałem za zalogowanie się do mój Orange, i ważne jeszcze 4 dni, czy jak bym doładował za 30 zł i https://doladowania.orange.pl/przedłużył ważność konta na rok to zostaną te GB
Po doładowaniu za 30 zł, ważność GB przedłuży się o 30 dni. Jak doładujesz przez stronę:
https://doladowania.orange.pl/
lub przez aplikację, to dodatkowo wpadnie 30 GB., więc razem będzie 97.
Następnie wyślij SMS o treści START365 na numer 8002, koszt 29 zł. Ważność GB ustawi się na 395 dni (30 dni z doładowania + 365 dni z przedłużenia na rok).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Strasznie to wszystko skomplikowane, jak dla mnie, i tak z waszą pomocą udało mi się za 5 zł przez 3- miesiące korzystała cała rodzina z internetu i programy TV oglądać, a żeby nie komplikować tematu aktywowałem
Elastyczny pakiet internetu ( cykliczny ) bo o taki pakiet mi chodziło, bo w żadnej sieci nie ma 1 GB internetu tylko w Orange....
Miałem w Play i płaciłem 30 zł co miesiąc za 30 GB internetu a wykorzystywałem z tych 30 GB tylko 300 MB, bo tyle zżerają urządzenia podłączone do routera...
Podziękowania dla wszystkich...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Huba teoretycznie jedna płaska taryfa, w praktyce, dobierając odpowiednie usługi, mamy ofertę dostosowaną pod swoje potrzeby.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kolega @Huba musi się wgłębić w temat który pisaliśmy wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
artur912- wiem,wiem ale i tak zadowolony jestem z 1 GB internetu ...bo to jak pisałem do podglądu urządzeń
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Huba porady masz podane, co i jak można wydusić z GB na starterze 🤔🤗👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ukrywam, że jest to dla mnie dziwne bo mi 1GB nie starcza ani na 1 dzień.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na niewielkie transmisje danych 1 GB może być wystarczający. Dla mnie podobnie jak i @artur912 1 GB to obecnie chwila moment i zużyty 🤗