- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
planuje zasilić za 200+100zł
czyli dostaje tylko 20gb na 14 czy 28 dni, czy dni i gb się sumują ?
tyle samo jest za 5zł doładowania tyle że na 2 dni
więc
Z 300doładowań przez 5zł mam 60doładowań = 600gb
Czy jak po tym kupie pakiet 1tb na rok to mam sume 1800~gb na rok ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ważność pakietu no limit + 1(2) TB przedłużysz wykupując kolejny pakiet, niekoniecznie za 300 zł. Okresy ważności się zsumują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy podwajane gb za doładowanie się sumują + pakiet tb ?
Podwajane GB i te GB po doładowaniu trafiają do jednej puli. Ta pula będzie ci pokazywać ważność 2 dni by przedłużyć te GB po doładowaniu 60 x 5 zł to polecam kupić usługę więcej czasu na internet.
Tu masz info jak włączyć i regulamin.https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/31349/fa1ee392-ea88-4300-9320-b5fa7ab2d5d5.pdf
Jeżeli chodzi o 200zł+100zł to tam będziesz miał ważność połączoną z GB po doładowaniu w Orange Free na kartę czyli będziesz miał 100GB po doładowaniu za 200 zł + 50 GB po doładowaniu za 100 zł i jeszcze 20 GB które idą do tej puli i wszystko będziesz mieć ważne 155 dni
Te z 1 TB No limits trafiają do drugiej puli. która jest niezależna od pakietu GB po doładowaniu i od Podwajanych GB
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wchodze w aplikacje mój orange->dołądowania->200zł to pokazuje 10 gb na 14 dni, to samo przy 100zł (orange free na karte) Także nie rozumiem skąd te 100 czy 50 gb ?
Ogólnie czy da sięto jakoś lepiej rozplanować zasilając konto za 300zł do pakietu tb, czy po prostu doładować za 200+100 i aktywować pakiet, to będzie max możliwości jeśli chodzi o gb ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kutangpanhudo coś jest nie tak
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@kutangpanhudo te 100 GB i 50 GB to bonus GB po doładowaniu za kwotę 200 zł i 100 zł w taryfie FREE. To jest przegródka A.
Po doładowaniu 10 GB na 14 dni, sumują się tylko GB, ale czas zostaje od ostatniego doładowania 14 dni i nie sumuje się z poprzednim doładowaniem. Przegródka B.
Pakiet 1 TB, który chcesz zakupić to przegródka C.
Z promocji i pakietów z których chcesz skorzystać znajdują się w trzech różnych przegródkach. Kolejność ich zachodzenia to będzie: BAC.
Więcej GB zyskasz doładowując małymi kwotami, ale masz krótki czas, więc trzeba często doładowywać. Przy większych kwotach masz mniej GB, ale dłuższy czas. Osobiście bym zasilił kwotą 3 x po 100 zł i nie bawił się małymi kwotami.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bonus za doładowanie dawno jest już sumowany z bonusem za doładowanie przez stronę/aplikację Mój Orange.
@kutangpanhudo Jeśli chcesz bawić się w doładowania, to np. ładuj codziennie konto za 5 zł. w Mój Orange przez 60 dni. Dostaniesz łącznie 750 GB za doładowania, a 300 zł. zostanie Ci na pakiet no limit + 1 TB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za zaangażowanie.
-Dlaczego 750gb skoro za 5zł jest 10gb?
Zalogowalem sie na moj orange , wszedłem w "no limits" i jest napisane ze podwajaja kazdy z pakietów... czyli uzyskam 2tb? Dziwne ze nikt tutaj o tym nie wspomniał, każdy podaje jakby inne info, w ogóle połapać sie w tych wszystkich zasadach,taryfach i kruczkach łał.
Jak długo trwa promocja na podwajanie bo tutaj jest
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/2-razy-wiecej-gigabajtow-w-moj-orange-na-karte/
napisane ze do 30.09.21 ?
Podsumowujac najwięcej mozna zyskać jesli wykupimy: 5zł x 60 doładowań + 29zł przedłużenie na rok (same gb z doładowania tj.600 gb z ważnoscia połaczen na 2dni) , potem za 300 zł 1tb(x2) również na rok, wszystko jednego dnia w aplikacji, co daje razem 2480gb+600gb=3080gb z ważnością wszystkiego na 365dni razem 330zł?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za 5 zł. masz 10 GB bonusu za doładowanie przez Mój Orange i 2,5 GB zwykłego bonusu. Aktualny regulamin:
Pozostałe obliczenia prawidłowe. Kartę masz aktywowaną przed 09.2019r.?
Edit: A te 2480 GB to skąd?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przepraszam, pomyliłem się z mnożnikiem 1TB to 1024gb, zamiast 1240.
Tak, aktywowana przed.
Ze 2 lata temu kupowałem 1000gb+200gb za niecałe 180zł na rok na allegro.
W ogóle dziwi mnie taki pakiet no limits 300zł, przy nim abonamenty z "no limits"...z lejkami są idiotyczne.
Nw. czy tutaj można promować inne sieci, ale z ciekawości czy jest coś konkurencyjnego gdzie indziej , jeśli chodzi o internet na karte?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A to już samemu trzeba szukać, ale wątpię, czy jest coś zbliżonego.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »