- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1.10.2026 r. - Koniec "2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange"
Od 01 października 2026 roku odwołujemy regulaminy promocji "2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange".
Klienci:
- którzy przed tą datą skorzystali z promocji, zachowają nabytą ilość GB w usłudze Bez limitu (zgodnie z regulaminem);
- mogą zrezygnować z usług w Orange na kartę w każdej chwili.
Dla użytkowników co korzystali by mieć więcej GB za częściową aktywację GB w MO radzę się pośpieszyć oferta kończy się z dniem 1 października 2026. https://www.orange.pl/omnibook/zamykamy-promocje-2-razy-wiecej-gb-w-uslugach-bez-limitu-za-aktywacje...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
1.10.2026 r. - Koniec "2 razy więcej GB w usługach Bez limitu za aktywację w Mój Orange"
Czy dla tych którzy mają to aktywne obecnie od października też przestaną otrzymywać 2x ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912 tak jest w komunikacie. Zmiana dotyczy wszystkich użytkowników. Orange widocznie szuka oszczędności.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlatego przed tym terminem warto zastanowić się nad samodzielnym wyłączeniem cyklicznego i wielokrotną aktywacją częściową najdłuższego jednorazowego NL w MO. Po ustawieniu autodoładowania Orange o najniższych parametrach (5zł przy 1 zł lub mniej) taka aktywacja możliwa co 25-30 minut.
Bez wyłączenia cyklicznego można nabić dni i GB aktywacją częściową najdłuższym cyklicznym NL.
Oczywiście to robi się na podstawowym numerze:
PS. Obecnie karta SIM w routerze ZTE MF286D Nordic B12 z podłączonym telefonem stacjonarnym (działa VoLTE) dla starszej osoby.