Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zatrzymane chwile

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Zatrzymane chwile

@mabud73 pieknie, normalnie pieknie Emotikon: Mrugający

mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Kiedyś człowiek cieszył się z każdej nowej setki Emotikon: Mrugający

ketrasaArtur

Zatrzymane chwile

@mabud73napisał(-a)

Pamiętam jak wszedłem pierwszy raz na NO a tu chyba, o ile dobrze pamiętam 600 użytkowników Bardzo szczęśliwy robot stare dobre czasy Szczęśliwy robot

Ja jak pierwszy raz wszedlem na NO to bylo 100 razy wiecej uzytkownikow niz u Ciebie @mabud73 

mabud73
Poziom 35, Ekspert Galaktyczny

Zatrzymane chwile

Ale wtedy było mało użytkowników, a działo się więcej niż teraz... biło się rekordy posiadówek na forum. Był wykaz minut... wychodziło czasami po cztery, pięć dni non stop 

ketrasaArtur

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera hiperłącze

@mabud73 teraz też jest wykaz minut użytkowników online:

https://nasz.orange.pl/t5/forums/usersonlinepage

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

Wiadomość zawiera obraz

@ketrasaArtur , ukłon w Twoją stronę. Rzadko się zdarza, by normę 100% osiągnąć tak szybko i w kategoriach godnych miana ambasadora. Twoje starania, czuję podskórnie, będą zauważone. Tylko żebyś wyżej, ech! Nie dokończę Emotikon: Bardzo szczęśliwy

100procent.PNG

ketrasaArtur

Zatrzymane chwile

@Anonim Dziękuję bardzo, ale nie przesadzaj. Pewnie nie jestem pierwszy, z takimi osiągami Emotikon: Mrugający

Wszytko dzięki użytkownikom NO. Ja tylko odpowiadam na pytania i trochę archiwum przeglądałem Emotikon: Mrugający

Anonim
Nie dotyczy

Zatrzymane chwile

@ketrasaArtur , wszystko jest zależne od szczerych chęci. @Citi2017  też w najważniejszych kwestiach ma 100%. Ja nigdy, przynajmniej nie pamiętam, takich wyników nie miałem. Aż Wam obu szczerze zazdroszczę Emotikon: Bardzo szczęśliwy 

ketrasaArtur

Zatrzymane chwile

@Anonim jak przyszedłem na NO, to wydaje mi się, że @Piotrekk85 miał jeszcze pomysłami większe osiągnięcie Emotikon: Mrugający

@Citi2017 też fajnie się wykazuje na NO, co mnie bardzo cieszy Emotikon: Mrugający jak i osiągi innych użytkowników. 

Wczoraj @wscieklaewka wskoczyła na kolejny poziom (24) Emotikon: Mrugający Moje Gratulacje Ewciu Emotikon: Szczęśliwy !!!

Citi2017
Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny

Zatrzymane chwile

@Anonim  sam masz lepsze od nas osiągi niż my 🙃