- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Piotrekk85 jak odejdziesz to i reszta użytkowników odejdzie... Forum NO upadnie!!!
Zatrzymam te chwilę obecną 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Wspomniał tylko o małej emeryturce, więc liczę, że zaraz wróci. Poza tym jak wywoła się małpką, to na pewno będzie odzew.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim ma rację Piotruś drogi @ketrasaArtur a my na tych małpkach zbankrutujemy bo arkcyza idzie w górę 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim , uwieczniłem tę chwilę, by była dowodem, że się mylisz i straszysz @Citi2017
Nie znasz @Piotrekk85 . Wiesz, ile razy odchodził? On tylko przemieści się...podejrzewam iż w obszarze UE, lecz jest za młody, by wybył na emeryturę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim ja tylko stwierdziłem fakt, nie straszę @Citi2017 , to już z twojej strony lekka przesada.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim , ja tylko zatrzymałem w kadrze tę chwilę...nic poza tym.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim przyzwyczaiłem się że burebusek ma dziwne podejście po za tym on jest zadowolony że Piotrek se porzucił nas 😕 lepiej zmieńmy temat bo ban jeszcze dostaniemy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Citi2017napisał(-a)@Anonim przyzwyczaiłem się że burebusek ma dziwne podejście po za tym on jest zadowolony że Piotrek se porzucił nas 😕 lepiej zmieńmy temat bo ban jeszcze dostaniemy
@Citi2017 , nie wiem dlaczego u Ciebie jest taka zmienność poglądów, lecz wybaczam Ci Twoje kpiarskie podejście do mnie, bo ja z Twoich wpisów mam radochę, chociaż nie zawsze to po mnie widać. Wprowadzasz troszkę nieszablonowych podpuch, czasem prowokujących, zawsze jednak lepszy rydz niż nic. Pogaduchy takie właśnie są i podejrzewam, że jakbyś obalił ze mną flachę, to kazałbyś mi lecieć po drugą