- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@ketrasaArturnapisał(-a)Tobie @Piotrekk85 życzę Arcyguru. Na emeryturze będziesz się marnował, jak i @Anonim. Macie sporą wiedzę i trzeba się nią dzielić z innymi użytkowaniami NO
@ketrasaArtur- no teraz to dałeś czadu 😞 Uważasz, że będąc na emeryturze człowiek się marnuje? To ja Ci powiem, że gro emerytów spędza czas na czytaniu książek malutkim dzieciaczkom ( bo rodzice nie mają czasu na to z przyczyn różnych ) Bawią się z nimi, uczą je, spacerują, chodzą do kina, na place zabaw etc..
Za czasów mojej młodości tego nie było, podpierało się nosem by poświęcić jak najwięcej chwil po pracy swoim bajbuskom, by dzieciaki czuły bliskość rodziców, czuły się bezpieczne, a teraz hm - komputer, laptop, tablet, wypasiony smartfon - tak najczęściej wygląda obecnie życie dorastających dzieci - i czyja to wina? wiedza to nie tylko zabawa w internecie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@wscieklaewka może inaczej, chodziło mi, aby Ci dwaj panowie: @Piotrekk85 i @Anonim nie odchodzili na emeryturę. Maj tu co robić i dużo zmieniać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@ketrasaArturnapisał(-a)@wscieklaewka może inaczej, chodziło mi, aby Ci dwaj panowie: @Piotrekk85 i @Anonim nie odchodzili na emeryturę. Maj tu co robić i dużo zmieniać
A Ty @ketrasaArtur jak spędzasz wolny czas ( bo do emerytury Ci daleko jeszcze ) z rodzinką - w końcu jesteś ekspert 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@wscieklaewka różnie, to zależy od sytuacji jaka się rozegra. Dziś jestem po południu w domu z rodziną. Jutro już są zajęcia dodatkowe, wiec e domu będę po 20-tej.
Jak jest więcej czasu wolnego od szkoły, to wypad za granicę lub gdzieś w kraju. Na chwilę obecną planuję trzecie podejście do Muzeum Tesli w Zagrzebiu i tak jakoś ten czasookres leci
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Jakiś rezydent, bez publikacji dekretów, nominacje jeneralskie przyznaje. A ja do takiego rezydenta się nie przyznaję. Same polubienia są spoko
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim , jak mnie kiedyś w czółko palnęło drewno na opał, to nie tyle gwiazdek ujrzałem...Panie Jenerale
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim moje gratulacje panie jenerale. Tu chociaż masz gwiazdki udokumentowane , a te chwilowe sie nie liczą, chodź czasem boli, przed ich zobaczeniem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@ketrasaArtur , udokumentowaną, to jest moja gwiazdeczka. Ta kocica jest najlepszą moją łasiczką i gwiazdeczką. Mam swoje osobiste zatrzymane chwile w kadrach aparatu Za gratki jednak dziękuję