- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim dobrze że mnie nie złapałeś w sieci 😂
Fajny licznik na NO 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim , szkoda że nikt nie uchwycił dzisiaj licznika z 71 tys. użytkowników. Ja w tym czasie robiłem sobie poobiednią drzemkę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim to co uchwyciłem też fajne, nie zawsze równe sumy są tylko ważne, mi spasował ten układ, czyżby wygrana w Lotto się szykowała 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonimnapisał(-a)@Anonim to co uchwyciłem też fajne, nie zawsze równe sumy są tylko ważne, mi spasował ten układ, czyżby wygrana w Lotto się szykowała 🙃
@Anonim , fajnie by było te cyferki z lotto uchwycić realnie, czego Ci życzę Jutro puszczę sobie co nieco
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonimnapisał(-a)Ja Was też, tzn. @Citi2017 , @DawidOrange , @ketrasaArtur , @byczyn_86 i @crodlay uchwyciłem podczas tagowania...papużki nierozłączki
Jeszcze Ciebie zabrakło w Tym zestawieniu @Anonim
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim @Anonim ciekawy sposób na typowanie lotto
Na początku "zatrzymanych chwil" uwiecznienia, jak 1 000 użytkowników się zarejestrowało. Teraz już skoki co 10 000 dopiero robią większe zamieszanie Nie tak dawno świętowanie 70 k, a tu w kilkanaście dni 1 k wskoczyło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@ketrasaArtur , ja na bank mam inne metody na lotto, aniżeli @Anonim . Natomiast moją wygraną tylko poznacie po tym, że mi to lotto No i nie mogłem zieleni pomieszać z niebieskim, bo zieleń mi się lepiej kojarzy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim jak trochę matematyki się doda, to te liczby co złapałem, ciekawy układ dają, reszta to fart i pozytywne nastawienie 🙃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonimnapisał(-a)Ciekaw ile tych Weteranów do końca roku się nazbiera?
Zanim taką odznakę dostanę to Emeryturę zaliczę, chyba że wiek emerytalny pocisną do 70 lat czy więcej.
Już prawie koniec roku, więc pewnie licznik się nie zmieni:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Z aktywności, która jest Twoim udziałem @ketrasaArtur , wynika wprost proporcjonalny przyrost do ilości lukniętych tematów. @Mariusz tego nie osiągnie w takim tempie, chociaż postanowienie noworoczne nam "zaślubował" Ma spokojniejszy temperament od Twojego, no i w weteranie go nie przegonisz, nawet będąc na emeryturze Chyba że weteran zasług generalskich każe Ci "szabelką" wymachiwać