- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Każdy, kto się przywitał w tym wątku został na dłużej na NO i fajnie, aktywnie się udziela
Miło, że pojawiają się kolejne aktywne osoby na NO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witam Serdecznie 😊
Jestem Erwin, mam 26 lat.
Odkąd pamiętam mama korzystała z usług Orange.
Jakoś od 14 roku życia sam już zacząłem interesować się bardziej ofertą, uslugami i przedłużaniem domowych umów i tak już do dnia dzisiejszego sam jestem zadowolonym klientem Orange.
Sam proponuję i werbuje znajomych i rodzinę do Orange, myślę że dzięki mnie jakieś 5 rodzin ma Światłowód w Orange, numerów nie zliczę 😂
Obecnie, prywatnie posiadam 10 numerów komórkowych, pakiet Orange Love i Internet LTE dla domu, więc całkiem sporo usług 😅 nie zawsze jest kolorowo ale staram się w trudnych momentach pamiętać o pozytywnej współpracy.
Pracuje też na infolinii przedłużeń umów Orange od około 2014 roku, nie ukrywam kiedyś chciałbym przejść wyżej i rozwijać się w tym kierunku.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Witaj @ErwinN, wątek zaczyna się rozkręcać z przywitaniami. Fajnie, że pojawiają się nowe osoby
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@byczyn_86 nieststy zazwyczaj dla znajomych robię to przez stronę, kiedyś płacili za to 400zl, teraz tylko numer można zostawić 😅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
@byczyn_86napisał(-a)Witaj @ErwinN! Moze zalatwisz swiatlowod dla @pablus bo ma kolega problemy? bedziesz mial szosta rodzine
O tak!
Królestwo za światłowód!
I konia z rzędem dorzucę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Ale jakby kiedyś ktoś potrzebował nowego numeru czy innej usługi przez internet to proponuję robić to przez aplikację cashback.
Przykładowo tutaj 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przywitaj się
Dzień dobry. Jędruś mnie od chrztu niektórzy wołają, ale to drugie imię. Właściwie to je lubię od zawsze: Jędruś to, Jędruś tamto. A trafiłem na ten temat, czytając jak to działa. Na czerwono mi się wyświetliło, jednakże te wszystkie pod czerwonym mogłem otwierać. To normalny objaw, czy mnie jeszcze coś zaskoczy?