- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
3 dzień już powiadomienia żyją własnym życiem, raz mam powiadomienia z tematów w których piszę, raz nie, dymki powiadomień x2 lecą a czasem x4, czasami nie zapisują się w powiadomieniach, trochę to dziwne.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim drobne zawirowania z powiadomieniami mogą się jeszcze zdarzyć. Ma to związek z pracami po stronie dostawcy. Co prawda prace już się zakończyły, ale dajmy chwilę na stabilizację. Jeżeli po weekendzie będą jeszcze nieprawidłowości zbierzemy konkretne przykłady i będziemy działać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim drobne zawirowania z powiadomieniami mogą się jeszcze zdarzyć. Ma to związek z pracami po stronie dostawcy. Co prawda prace już się zakończyły, ale dajmy chwilę na stabilizację. Jeżeli po weekendzie będą jeszcze nieprawidłowości zbierzemy konkretne przykłady i będziemy działać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na Forum
@Aśka_M dziękuję za odpowiedż, tak myślałem że coś grzebiecie, bo tyle bugów by na raz nie wyskoczyło 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiadomienia na Forum
@Aśka_M , to ja wrzucę maleńkiego buga. W powiadomieniach kierowało mnie do @Citi2017 , a dopiero za którymś podejściem do mojego. Spójrz też na godziny postów. Poza tym ładowanie przed chwilą było mulone (czekam na nasz orange, czy coś w tym stylu), a podczas logowania moja prośba była przetwarzana długo.