Wyskakują powiadomienia, jednak nic nie ma w skrzynce powiadomień, obstawiam bug na portalu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
I jak obecnie sytuacja u Was wygląda – problem nadal występuje, czy już wszystko ok u Was z powiadomieniami?
@Anonim jesli pojawiaja sie powiadomienia to dzwoneczek w prawym gornym rogu robi sie pomaranczowy. Koperta sluzy do wiadomosci prywatnych. Co dokladnie dzieje sie u Ciebie? Zawsze mozesz zmienic ustawienia powiadomien w tych no... ustawieniach powiadomien
Wygląda to tak jak na zdjęciu
Jednak klikając w dzwoneczek nie ma powiadomienia
Nie ma takich powiadomien po nacisnieciu w dzwoneczek?
Sprobuj pogrzebac w ustawieniach
@Anonim z jakiej przeglądarki korzystasz? Może wystarczy czyszczenie ciasteczek.
Sprawdziłem u siebie na Chome i Firefox, działa prawidłowo.
@byczyn_86 raz są te powiadomienia, ale na początku nie było, obstawiam bug.
Przeglądarka Opera i ciasteczka czyszczone były, co sesja automatycznie są usuwane @ketrasaArtur.
Wyloguję się i sprawdzę jeszcze raz
Jak w Windowsie najlepiej zresetowac system🤭
@Anonim z operą nikt nie podawał problemów. Daj znać, jak będzie po zalogowaniu. Trzeba będzie powiadomić zespół NO, jak dalej będzie problem.
@Anonim chyba masz rację, że coś w powiadomienia się dzieje. Mój dzwonek miał 7, jak na niego kliknąłem, to wyskoczyła informacją, że nie mam żadnych powiadomień. Po odświeżeniu strony już działa prawidłowo.
Tak jak pisałem wcześniej, raz jest ok, raz powiadomienie jest a nic w profilu, jakiś bug jest, choć to mało kłopotliwe, może w Poniedziałek naprawią @ketrasaArtur