- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Anonim Nastawiałem się już. Czary, ale akurat przy Twoim poście NOWE się pokazało...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Rafał Nie , chodzi o [NOWE] przy tytule wątku. Jeśli nad postem nie ma tytułu wątku, to nie ma tego info. Ten post @Anonim mam właśnie z tytułem wątku i tam info było, przy Twoim poście nie ma tytułu wątku i info też nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Rzeczywiście i nowe i ten znaczek pojawia się jedynie tylko w tematach posiadających tytuł. Sprawdzimy z @Arturem czy da się to jakoś zmienić, tak by ułatwić czytelność nowych wpisów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Rafałnapisał(-a)Rzeczywiście i nowe i ten znaczek pojawia się jedynie tylko w tematach posiadających tytuł. Sprawdzimy z @Arturem czy da się to jakoś zmienić, tak by ułatwić czytelność nowych wpisów.
@Rafał, to ja podpowiem, co tutaj nie gra jeszcze. Wprawdzie pod każdym postem testowałem opcje na Nowe i za każdym razem info, że dodano, ale na gruncie jest tylko z tematem [Nowe]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Rafał Byłbym wdzięczny, wchodzącym nieregularnie na forum byłoby to bardzo pomocne 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
Czytałem dziś tematy i czytało mi się osobiście lepiej, ale czegoś mi brakowało. Dopiero @Katani1 mi uświadomiłeś czego konkretnie i zdecydowanie jest to pomocne 😉 Musimy sprawdzić, czy uda nam się pogodzić brak tematów i jednocześnie informację o nowych wpisach, tak by i wilk był syty i owca cała 😉 Dajcie nam proszę chwilę czasu, postaramy się to szybko ustalić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowości w Nasz Orange
@Rafał OK 🙂 A tego znaczka w czerwonym kółeczku to nigdy nie widziałem, może modzi tylko go mają ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś