Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.
Nie można wyświetlić tego widżeta.

Dodawanie posta w wersji mobilnej strony - problem z buttonem?


Poziom 22, Pasjonat
  • 390
  • 810
  • 13

Dodawanie posta w wersji mobilnej strony - problem z buttonem?

W wersji mobilnej forum na przeglądarce Chrome Mobile w wersji 88 ale również wcześniej po napisaniu posta i kliknięciu "Publikuj" widzę że przycisk zmienił swój kolor na czarny (czyli został kliknięty) ale nadal jestem na stronie edycji posta (nie sprawdziłem czy post rzeczywiście się dodał niestety przy takim zachowaniu) i nie jestem przekierowany do wątku do którego dodałem post. Kliknięcie drugi raz w przycisk publikuj powoduje że jestem przekierowany do głównego tematu. Post jest dodany jeden raz czyli prawidłowo. 

Działa losowo, tzn nieraz po kliknięciu przekierowuje od razu tak jak powinno być a nieraz nie. 

2 ODPOW. 2

Poziom 22, Pasjonat
  • 390
  • 810
  • 13

Dodawanie posta w wersji mobilnej strony - problem z buttonem?

Test przycisku Publikuj.

 

Screenshot_2021-02-17-10-22-27-848_com.android.chrome.jpg

Jednak udało się powtórzyć:

Poczekałem kilka sekund, przycisk cały czas kliknięty. Otworzyłem w nowej karcie swój wątek i nie został zaktualizowany. Czyli muszę kliknąć dwa razy "Publikuj" żeby post się dodał. I możliwe że takie coś zdarza się przy odwiedzi w wątku, nie przy tworzeniu nowego wątku (za mało prób zrobiłem żeby to stwierdzić więc to tylko moja teoria). 

 


Zespół Nasz Orange
  • 2366
  • 4101
  • 119

Dodawanie posta w wersji mobilnej strony - problem z buttonem?

Dzięki @tolek za sygnał w tej sprawie 🙂.

Będziemy się temu przyglądać na pewno 👍