- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Jest taka możliwość, żeby ustawić swój status o mnie, ale... Jakie osoby mają taką funkcjonalność?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 muszę sprostować - ta opcja nie jest dostępna dla wszystkich 😉
@nzmc_06 indywidualny opis w profilu to jeden z przywilejów dostępnych od poziomu Pasjonat 🙂 Na poziomie Komentator, na którym już jesteś, dodaliśmy do Twojego profilu sekcję z Supermocami 💪
Więcej na temat rang, poziomów i przywilejów dowiesz się na stronie Herosi Orange - zapraszam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Biografia na stronie profilu
@nzmc_06 "o mnie" może ustawić każdy zarejestrowany użytkownik forum wchodząc w swój profil i wpisując kilka słów/informacji o sobie (jest to widoczne pod zdjęciem w profilu) wchodzisz kolejno klikasz 3 kropki (prawy górny róg) następnie "moje ustawienia", "profil", "osobiste" i w ramce wpisujesz coś o sobie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 muszę sprostować - ta opcja nie jest dostępna dla wszystkich 😉
@nzmc_06 indywidualny opis w profilu to jeden z przywilejów dostępnych od poziomu Pasjonat 🙂 Na poziomie Komentator, na którym już jesteś, dodaliśmy do Twojego profilu sekcję z Supermocami 💪
Więcej na temat rang, poziomów i przywilejów dowiesz się na stronie Herosi Orange - zapraszam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Biografia na stronie profilu
@Aśka_M dzięki za czujność i sprostowanie, rzeczywiście nie dopisałem od którego poziomu można dodać opis 🙂