- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
usunięty numer z sieci -- POMOCY
@MrceLo dziś dzień roboczy, próbuj na infolinii., może trafisz na konsultanta, który pomoże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dzwoniłem dzisiaj rano, ale to Lipton, bo konsultant widzi zgłoszenie reklamacyjne i mówi, że trzeba czekać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MrceLo Według mnie termin jest na tyle krótki, że sprawa powinna się skończyć sukcesem 🙂
Szkoda tylko, że procesy w dużych firmach są takie skomplikowane i długo trwające...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MrceLo Miejmy nadzieję że sprawa zostanie rozwiązana pozytywnie dla Ciebie 🙂💪 daj znać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dziękuję za zainteresowanie tematem. numer odzyskałem wczoraj, dzięki pomocy osoby z forum. do dzisiaj nie mam informacji z Orange odnośnie reklamacji, a karta z numerem jest przywrócona. jestem niezmiernie wdzięczny tej osobie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MrceLo pilnuj teraz doładowań, aby nie stracić ważności numeru. Można również skorzystać z wydłużenia ważność numeru na rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MrceLo Ja w kuchni za dużo siedzę moi koledzy i koleżanki raczej mniej ale mamy jakiś wpływ na to co sie dzieje w sieci Orange i nie tylko.Jesteśmy tylko klientami ale takimi którzy mają doświadczenie bo sami korzystamy z tych lub innych usług.Ciesze się że sprawa ma finał zadowalający. Oby takich spraw było jak najwięcej.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »