Nie można wyświetlić tego widżeta.

pakiety Internetowe

Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 0
  • 0

pakiety Internetowe

Witam. Już któryś raz posiadam pakiet internetowy w orange. Szczerze mowiąc nie jestem pamiętliwa do dat. Nie raz już bywało tak, że zapominałam na noc wyłączyć internet i zżerało mi po złotówce lub dwa. Jednak teraz zżało mi prawie 30 zł. Nie chodzi o to, że ja nie wyłączyłam tego interntu tylko dlaczego nie jestem informowana, że pakiet został wyłączony i pobór internetu bedzie rozliczany według cennika, lub chociaż, dlaczego między 00:00 a 8:00 rano nie zostanie ten pobór internetu jakoś spowolniony ? Ludzie w takich godzinach śpią. Jak dla mnie to jest kradzież pieniedzy. Ani sms czy jakiej kolwiek wiadomości, że pakiet wyłączony, ani nic, a pieniądze, które zostały zabrane mi z konta miały być na kolejny pakiet internetowy. Co mam w takiej sytuacji zrobić ?

9 ODPOW. 9
Anonim

Nie dotyczy

pakiety Internetowe

Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z BOK przez czat

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32771
  • 38745
  • 1388

pakiety Internetowe

W przypadku oferty na kartę niestety trzeba samemu pilnować gdy korzystasz z pakietów jednorazowych. Może warto przemyśleć i skorzystać z oferty pakietów cyklicznych?

• 4
  • 0
  • 0

pakiety Internetowe

ten ich cały czat nie chce mi się włączyć nawet.

• 4
  • 0
  • 0

pakiety Internetowe

Co do cyklicznego nie zawsze włączam internet po zakończeniu się poprzedniego pakietu i różne pakiety kupuje. 

Anonim

Nie dotyczy

pakiety Internetowe

@amnesiaU mnie działa bez problemu tylko trzeba zaznaczyć odpowiedni temat i poczekać na wolnego konsultanta.

• 4
  • 0
  • 0

pakiety Internetowe

U mnie pisze kliknij aby rozpocząc i nic ... klikam od kilkunastu minut na to 

Anonim

Nie dotyczy

pakiety Internetowe

Czy masz tak ?

Przechwytywanie.PNG

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32771
  • 38745
  • 1388

pakiety Internetowe

To może warto przemyśleć zakup jakiegoś najtańszego cyklicznego za 5 zł. Wtedy byłaby pewność. Na BOK możesz zareklamować co najwyżej - ale każda sprawa rozpatrywana jest indywidualnie a co miesiąc czy co kilka raczej nie będzie uwzględniana reklamacja bo błędu ze strony operatora nie ma.

Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy
  • 2437
  • 6237
  • 23

pakiety Internetowe

@amnesianapisał(-a)

Witam. Już któryś raz posiadam pakiet internetowy w orange. Szczerze mowiąc nie jestem pamiętliwa do dat. Nie raz już bywało tak, że zapominałam na noc wyłączyć internet i zżerało mi po złotówce lub dwa. Jednak teraz zżało mi prawie 30 zł. Nie chodzi o to, że ja nie wyłączyłam tego interntu tylko dlaczego nie jestem informowana, że pakiet został wyłączony i pobór internetu bedzie rozliczany według cennika, lub chociaż, dlaczego między 00:00 a 8:00 rano nie zostanie ten pobór internetu jakoś spowolniony ? Ludzie w takich godzinach śpią. Jak dla mnie to jest kradzież pieniedzy. Ani sms czy jakiej kolwiek wiadomości, że pakiet wyłączony, ani nic, a pieniądze, które zostały zabrane mi z konta miały być na kolejny pakiet internetowy. Co mam w takiej sytuacji zrobić ?

Dzień dobry @amnesia

Raczej nie wszyscy śpią o tej porze 🙂

Zawsze trzeba pilnować swoich terminów ważności. Ja też miałam identyczny przypadek, tyle że mi poszło ciut więcej pieniążków.

Teraz to ja co dwie godziny kukam ile mam jeszcze danych na koncie, chociaż te dane są darowane z Okazji 20 lecia 20 GB 🙂