Nie można wyświetlić tego widżeta.

kolejność schodzenia GB

ROZWIĄZANE

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 174
  • 577
  • 5

kolejność schodzenia GB

Ludzie narzekają, że saldo "Pakiet Internet" nie jest konsumowane gdy mamy GB z salda BIZD. A chodzi o swobodne przedłużanie tychże środków - taniej jest przedłużać saldo BIZD niż PI.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 537
  • 1020
  • 3

kolejność schodzenia GB

Jak dla mnie taka kolejność jest na duży PLUS!!! 😋

Mam stary no-limit za 25zł, gdzie teraz wpada już tylko 20GB za odnowienie, ale mam ponad 500GB za jakieś zgody i tego typu wpadające do salda "bonus za doładowanie" i ładnie mi z tego schodzi, jako pierwsze, nie naruszając GB z pakietu 😎

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 398
  • 1464
  • 1

kolejność schodzenia GB

@andrzej1441napisał(-a)

@jan1najczęściej na kolejność schodzenia GB z poszczególnych sald narzekają osoby nie znające oferty Orange.......

@andrzej1441    Ja mam inne zdanie . Nie trzeba znać wszystkich oferowanych ofert ,  wystarczy tylko przed zakupem każdej , zapoznać się z regulaminem  interesującej oferty . Regulamin informuje co się otrzymuje za określoną kwotę , ale to tylko w teori (dodatkowe GB), bo w praktyce wygląda to inaczej , ponieważ w pierwszej kolejności zawsze zchodzą  zgromadzone GB za doładowanie konta głównego .   Rozmawiałem  kilkakrotnie w tym temacie na infolini Orange  konsultanci potwierdzili że jest tylko taka , a nie inna  kolejność . Tak że nie można zaklinać 

rzeczywistości .

Pozdrawiam.