- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[do 29.05.2026] 1000 GB za wyrażenie zgody marketingowej
Do 29.05.2026 jest 1000GB za wyrażenie zgody na komunikacje handlową. Wysyłamy SMS-a o treści TAK na 80290 tylko warunek jest, że nie mogły być GB odbierane wcześniej. GB oczywiście trafiają do szufladki Bonus Internetowy za doładowania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W Orange chyba zgoda jest nie na konkretny numer telefonu tylko na wszystkie numery zarejestrowane na pesel?
Wtedy skuszenie się na niewiele warte jednorazowe tysiąc gigabajtów praktycznie blokuje używanie teraz albo w przyszłości Orange jako normalnego numeru a nie tylko do przedłużania gigabajtów
nawet późniejsze cofnięcie zgód marketingowych niewiele daje bo numer rozszedł się po wszystkich możliwych natarczywych reklamodawcach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ograniczenie jest na kartę SIM nie Pesel. A co do spamu to ja go wogóle nie mam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pisałem o zgodach marketingowych a te według informacji z Orange są na wszystkie numery jakie się ma, np 2 numery i na jednym SMS ze zgoda to zgoda pójdzie na obywa numery według Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nigdy nie włączełem zgód w Mój Orange bo nie jest to dla mnie jasne. Wyłącznie przez SMS-a. I tak jak powiedziałem spamu nie ma bo to nie ta zgoda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@artur912napisał(-a)Do 29.05.2026 jest 1000GB za wyrażenie zgody na komunikacje handlową. Wysyłamy SMS-a o treści TAK na 80290 tylko warunek jest, że nie mogły być GB odbierane wcześniej. GB oczywiście trafiają do szufladki Bonus Internetowy za doładowania.
Chyba te GB można połączyć z promocją 500 GB z Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak i zamiast 906 gb to 1500 gb można uzyskać do szufladki BIZD
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak działają zgody zalezalo od tego czy numer był przenoszony czy włączone później i czy to było dawniej czy nie tak dawno bo Orange zmieniał jak to działa
Gdyby mimo wyrażenia zgody abonent nie dostawał żadnych telefonie i SMS marketingowych ti by znaczyło ze Orange sprzedaje partnerom niedziałający towar gdzie towarem są dane abonenta
Jednorazowo tysiac gb za zgody marketingowe teraz gdy za samo używanie numeru Orange Free daje co miesiąc 1800 GB nie jest warte oddawania firmom trzecim zgody na przesyłanie marketingu i dzwonienie do mnie (fotowoltaiki na parapecie i tak nie zainstaluje)
co miesiąc przychodzi 1800 GB wiec tych jednorazowych 1000 GB nawet nie dotykałbym
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś