- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zauważyłem na numerze że mimo doładowań nie przedłuża się okres ważności konta skarbonki, a ostatnio mam wrażenie że jakby nie dochodziły bonusy po doładowaniu
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoszenie robiłeś @jjjjjjjjj , poprzez czat można to wyjaśnić, jaka oferta na kartę w Orange, bo mało szczegółów jest. Tak poza tym wszystko sprawdzisz w aplikacji Mój Orange.
Usługa skarbonki jest aktywna do 31.12.2020, później zostanie wyłączona całkowicie. Warto sprawdzić inne promocje na orange.pl
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgłoszenie robiłeś @jjjjjjjjj , poprzez czat można to wyjaśnić, jaka oferta na kartę w Orange, bo mało szczegółów jest. Tak poza tym wszystko sprawdzisz w aplikacji Mój Orange.
Usługa skarbonki jest aktywna do 31.12.2020, później zostanie wyłączona całkowicie. Warto sprawdzić inne promocje na orange.pl
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skarbonka
taryfa orange one , tylko co różnica jaka taryfa skarbonka jest dostępna w każdej taryfie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skarbonka
Taryfa może nie istotna, ale wypada trochę się wysilić, opis dać szczegółowy, coś nie tak masz z kontem, kontakt poprzez czat czy telefon @jjjjjjjjj .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skarbonka
@jjjjjjjjj to tak jak pisałem wcześniej, wypada wyjaśnić sprawę poprzez czat czy telefon, coś nie tak z twoim kontem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skarbonka
@jjjjjjjjj te 2 dni ci nie zaszkodzą, myślę że pomyślnie załatwisz sprawę 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skarbonka
@jjjjjjjjj , jak nie spróbujesz, nie przekonasz się. Pamiętam czasy z Plusa na kartę i też mnie kiwali, ale chociaż raz uznali reklamację. Masz "grubszą sprawkę", bo cały "sejf" wyparował
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »