- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiany w "Zawsze bez limitu"
Drobne zmiany w Zawsze bez limitu
https://www.orange.pl/omnibook/zmiany-w-regulaminie-i-cenniku-w-taryfie-zawsze-bez-limitu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odwołują się do pakietu: „Rozmowy, SMS-y, MMS-y, bez limitu do wszystkich + pakiet GB”, ale zakładam, że to tylko uzupełnienie regulaminu i nie namieszają mi z tym pakietem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecny regulamin ZbL
https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/45822/f546fdbe-0e02-4aa2-939a-1d30ab48168d
4b mówi o tym, że zlecając włączenie zawsze bez limitu stary nolimit za 25 zł ma być zachowany. Nowy regulamin ma wnieść, że tylko nowy nolimit za 30 zł będzie zachowany.
Bałagan jak nic, ale taki jest prepaid w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak mieszają, że człowiek za chwilę zacznie się gubić... Tak na szybko - co to oznacza? 😕
Ps. Mam pakiet cykliczny za 25zł bez MMS-ów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytałem kilka razy ten zapis po zmianie, ale nic mi z tego nie wynika, poza tym, że czepiają się pakietu: „Rozmowy, SMS-y, MMS-y, bez limitu do wszystkich + pakiet GB”. Zakładam, że stary: „Rozmowy, SMS-y, bez limitu do wszystkich + pakiet GB” pozostanie bez zmian i dalej normalnie będzie można z niego korzystać, mino, że się już do niego nie odwołują
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No i bardzo dobrze. Niech FREE zostawią w spokoju i pakiet ten za 25 PLN: „Rozmowy, SMS-y, bez limitu do wszystkich + pakiet GB”