- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam Orange YES na kartę z usługą Rozmowy i SMSy bez limitu + 1 TB na 365 dni (300 zł). Usługę tę wziąłem rok termu. Za 3 dni usługa się kończy. Mam jeszcze 1,30 TB internetu. Chciałbym ponownie, wykupić tę roczną usługę, ale teraz dodatkowo z MMSami na kolejny rok i żeby te 1,3 TB nie przepadły. Konsultant na czacie uważa, że to niemożliwe. Pisze, że albo wykupię usługę za 300 zł bez MMSów (których nie mogę dokupić w żaden inny sposób) i wtedy nie tracę tych TB, albo wykupię usługę za 360 z MMSami, ale tracę te 1,3 TB. Może jest jednak jakieś rozwiązanie, o którym wiecie?
p.s. O ile pamiętam, inny konsultant jakiś czas temu pisał, że nie stracę zgromadzonych TB przy przejściu na ofertę za 360. Niestety nie zapisałem tej rozmowy na czacie.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@greg_666 tylko w starym pakiecie za 300 PLN GB się sumują. Jak przejdziesz na nowy za 360 PLN, niestety GB przepadają. W nowym pakiecie nie ma sumowania GB, więc przy kolejnym odnowieniu pozostałe GB też przepadną.
To co podajesz z informacji od drugiego konsultanta, to nieprawda. Chyba, że chodzi o GB z doładowań, wtedy faktycznie po zmianie pakietu na ten z MMS-ami GB z doładowań nie przepadną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@greg_666 tylko w starym pakiecie za 300 PLN GB się sumują. Jak przejdziesz na nowy za 360 PLN, niestety GB przepadają. W nowym pakiecie nie ma sumowania GB, więc przy kolejnym odnowieniu pozostałe GB też przepadną.
To co podajesz z informacji od drugiego konsultanta, to nieprawda. Chyba, że chodzi o GB z doładowań, wtedy faktycznie po zmianie pakietu na ten z MMS-ami GB z doładowań nie przepadną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana usługi 1 TB/rok za 300 zł na usługę 1 TB/rok za 360 zł z MMSami niemożliwa bez utraty GB?
Dziękuję bardzo za te informacje. Czy to prawda, że nie da się do usługi 1 TB na rok za 300 zł dodać MMSów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana usługi 1 TB/rok za 300 zł na usługę 1 TB/rok za 360 zł z MMSami niemożliwa bez utraty GB?
Tak, to prawda 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@greg_666napisał(-a)Dziękuję bardzo za te informacje. Czy to prawda, że nie da się do usługi 1 TB na rok za 300 zł dodać MMSów?
A po co ci te mmsy? W dzisiejszych czasach nikt już nie wysyła zdjęć ważących kilkaset kilobajtów w rozdzielczości 640x a nawet mniejszych jak to bywało z mmsami. Po to się kupuje większy pakiet GB żeby wysłać normalnie wyglądające zdjęcie. Weź nie rób wstydu i nie cofaj się w technologi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś