Nie można wyświetlić tego widżeta.

Ważność bonusu za rejestrację numeru

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2895
  • 7464
  • 195

pablo_ck napisał(-a):

@Jarek  dzięki za poprawki, owszem każde wysłanie smsa o treści START w okresie pierwszych 3 msc będzie wiązało się z pobraniem kwoty 3 zł, ale po co to robić jak ma się już włączony RWK. Logicznie myśląć kolejnego smsa wyśle się najwcześniej po ok 10-11 miesiącach. @Katani1  owszem możesz mieć, pewnie tak wiele osób kombinuje, ale.......ja osobiście uważam że takie zabway nie mają sesnsu. Ale każdy robi to co lubi - miłego serfowania i przygody z Orange, mam nadzieję że na stałe a nie tylko po to by wykorzystać Orange 😜 😜 hehe 😜 Pozdrawiam 🙂

Nic się nie bój. Numer w orange mam jeszcze od czasu Idei, kilkanaście lat. Korzystam z oferty na kartę, z bonusów za doładowania, promocji Giga za gole itp. Skorzystam też z tego bonusu na następne dwa miesiące. Promocję i jej zasady ogłosił orange, nie ja. Rozumiem, że lepiej wg Ciebie jest wykupywać archaiczne pakiety typu 12 zł. za 2 GB, niż skorzystać z tańszej opcji.

Anonim

Nie dotyczy

@Katani1  źle mnie odbierasz ale....też korzystałem z bonusów. Fajnie że jesteś z Orange już tyle lat. Pozdrawiam i więcej luzu w życiu 😜

• 2895
  • 7464
  • 195

pablo_ck napisał(-a):

@Katani1  źle mnie odbierasz ale....też korzystałem z bonusów. Fajnie że jesteś z Orange już tyle lat. Pozdrawiam i więcej luzu w życiu 😜

Ale dlaczego ? Wcale nie jestem spięty... 🙂

Anonim

Nie dotyczy

Spoko @Katani1  nie mam zamiaru iść tym tropem i stylem rozmowy, w tym momencie wychodzimy poza jej tematykę. Masz rozwiązany problem i jest git. Pozdrawiam. 

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 1027
  • 2142
  • 181

@Katani1

Podczas rejestracji, podaj także dane adresowe 😉
Taka dobra rada, jeśli chcesz dużo Gigabajtów. Wkrótce powinna się pojawić w tej sprawie informacja 🙂

Anonim

Nie dotyczy

@Jarek  szkoda tylko że regulamin tej promocji nie mówi o takich zagadnianiach jakie zadał @Katani1.  Ja osobiście byłem przekonany że po upływie ważności konta głównego wszystki aktywne bonusy również zostają "zamrożone". Kiedyś tak to funkcjonowało, fajnie że żmieniło się to na plus. Pozdrawiam 🙂 ps. czyli pojawi się coś nowego, tak wnioskuję po Twojej wypowiedzi???

• 2895
  • 7464
  • 195

Jarek napisał(-a):

@Katani1

Podczas rejestracji, podaj także dane adresowe 😉
Taka dobra rada, jeśli chcesz dużo Gigabajtów. Wkrótce powinna się pojawić w tej sprawie informacja 🙂

Rejestruję przez sms na swój numer, tam są moje dane. Można w ogóle zarejestrować numer nie podając tych danych ?

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 1027
  • 2142
  • 181

Już się pojawiło (od dziś), dlatego mogę o tym napisać z czystym sumieniem. Ale nie ma oficjalnej informacji na blogu Orange, Facebooku, Twitterze ani nawet Twitterze Wojtka Jabczyńskiego, czy stronie zarejestrujnumer dlatego na razie chcę poczekać na oficjalną komunikacje 🙂

@Katani1, tak możliwe jest. Ustawa wprowadzająca obowiązek rejestracji, wymaga podania danych: imię, nazwisko, PESEL. Podanie innych danych jest dobrowolne.

Dawniej rejestracja wymagała podania jeszcze adresu i dowodu.

Anonim

Nie dotyczy

@Katani1  można, podać tylko nazwisko i imię oraz nr PESEL.

• 2895
  • 7464
  • 195

@Jarek No to czekamy na info 🙂