- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SMS NIE DOCHODZA, XIAOMI REDMI NOTE 9
Witam. Od jakiegos czasu na moj telefon nie dochodza SMS. Najlepsze jest to, ze to nie sa wszystkie SMS, bo od rodziny, od orange I od niektorych innych aplikacji mi dochodza, ale za to nie dochodza mi SMS z banku, czy z innych aplikacji w ktorej potrzebna jest weryfikacja czegos kodem SMS lub dochodza, ale z OGROMNYM opoznieniem, przez co tak naprawde ten kod juz dawno wygasnie. I to jest ogormny problem, bo tym sposobem nie jestem w stanie sie zalogowac na niektore moje konta. Dodam tez, ze wszystko jest normalnie oplacone wiec nie wiem w czym problem. Mam te problemy juz od miesiaca, ale teraz sie nasililo jeszcze bardziej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zee678 warto by było uruchomić telefon ponownie. Dobrze też sprawdzić kartę SIM w innym telefonie, czy SMS-y dochodzą. Może karta SIM jest uszkodzona i potrzebna będzie wymiana. Być może w obecnym telefonie jest ich już tak dużo, że telefon nie jest wstanie przetworzyć, Warto część niepotrzebnych usunąć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej. Tak sie sklada, ze restartowalam juz telefon I usuwalam wszystkie wiadomosci, a nawet cala aplikacje wiadomosci. A jesli chodzi O karte SIM to nie mam do czego jej przelozyc. Po drugie tak jak mowilam, to nie dotyczy wszystkich smsow. Gdyby ZADNE sms nie dochodzily, to moze faktycznie oznaczaloby to przepelnienie, ale jednak jakies dochodza wiec jest to conajmniej dziwne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zee678 przełożyć kartę SIM do innego telefonu, lub wymienić na nową 😎
Xiaomi ma swoją aplikację, jeśli się nie mylę, zainstaluj od Google 😃
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zee678Może dodałeś nr banku do spamu, w aplikacji SMS?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)@Zee678Może dodałeś nr banku do spamu, w aplikacji SMS?
Nie dodalam, bo sprawdzalam. Chyba zostaje mi zadzwonienie na infolinie orange, a jesli to nie pomoze to do banku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodzi tylko o ten bank, czy jeszcze inne numery?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zee678 antyspam w telefonie czasem potrafi być nadgorliwy. W spamie nie ma tych wiadomości?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zee678 masz włączony WiFi Calling w telefonie? Jeśli tak, to warto sprawdzić z włączonym jak i wyłączonym. Nadal nalegam na sprawdzenie karty SIM w innym telefonie. Może ktoś ze znajomych, rodziny udostępni telefon do sprawdzenia karty SIM. Warto to zrobić, aby wyeliminować ewentualne uszkodzenie karty SIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2