- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rejestracja numeru na kartę z zagranicy
Technicznie, powinna być możliwość wysłania SMS-u z zagranicy. Ale nie jest on wtedy bezpłatny. W wypadku Indii, oznaczałoby to koszt 1,51 zł jak dobrze pamiętam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poprosić kogoś, żeby wysłał w Polsce z zarejestrowanego telefonu SMS NA 80280 z wpisanym Twoim numerem. Dostaniesz zapytanie z Orange z prośbą o potwierdzenie, potwierdzisz i powinnno zadziałać. Udało mi się w ten sposób zarejestrować kartę osoby przebywającej w Szwajcarii. Dostała z Orange sms weryfikacyjny, odpowiedziała, a do mnie doszło potwierdzenie. Kiedy wrócisz do Polski po prostu przerejestrujesz kartę na siebie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzień dobry @Kajka,
Za każdym razem klikając w "rozwiązanie" ułatwiasz innym znalezienie najbardziej trafnej odpowiedzi. W związku z tym, zaznacz proszę z powyższych odpowiedzi jedną, która jest najbardziej trafną.
Pozdrawiam,
Rafał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
http://www.orange.pl/poradnikroamingowy.phtml
Przychodzi mi jedynie jeszcze na myśl *123*0048numer_abonenta_w_polsce#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z uwagi na to, że temat został odkopany, a sytuacja się trochę zmieniła, czuję się zmuszony do napisania tego:
Od 2.02.2017 r, nie ma już możliwości rejestracji kart tym sposobem za granicą. Jeśli klient znajduje się za granicą, a ma niezarejestrowany numer, nie będzie mógł użyć tej metody do zarejestrowania numeru.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »