- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Refarming pasma 1800
Widziałem na innym forum że Tmobile zaczął nadawać w Elblągu L900 w 10mhz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Refarming pasma 1800
@Roberto971napisał(-a)Widziałem na innym forum że Tmobile zaczął nadawać w Elblągu L900 w 10mhz
To akurat nie ma znaczenia w kontekście refarmingu 1800 MHz, który miał miejsce dziś w nocy.
Orange i T-Mobile nie musiały wyłączać czy przestrajać swoich stacji przy okazji tego refarmingu, bo "stare" i "nowe" zakresy się pokrywają. Obie sieci będą prawdopodobnie stopniowo przestawiać stacje na 15 MHz szerokości kanału LTE, bo chociaż T-Mobile ma 20 MHz, a Orange 10 MHz, to nadal jest w mocy umowa dzierżawy pasma, dzięki czemu my również skorzystamy z szerszego kanału - nieco wzrośnie prędkość, a co za tym idzie pojemność sieci.
Oby rollout nowej konfiguracji nastąpił jak najszybciej, z zyskiem dla nas, klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Refarming pasma 1800
@ŁebDoInteresównapisał(-a)A on zbiera dane po WI-FI też czy tylko przy włączonych danych komórkowych?
Nie da się zebrać danych o sieci komórkowej "po WiFi". Nie rozumiem Twojego pytania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Refarming pasma 1800
Wiem ale jak uruchamiam te apke to oprócz danych komórkowych włącza się także WI-FI (które to korzysta z sieci komórkowej) więc byłem ciekaw o co chodzi
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »