Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przypadkowo wyłączyłem cykliczny no limit

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 70
  • 144
  • 2

Czat to samo - konsultant nie ma takiej możliwości.

cytując dokładnie "to jest wina klienta i nie mam możliwości cofnąć"

Już 3 konsultantów infolinii i 3 czatu - nie mogą - wszystko zgodnie z regulaminem - moja wina.

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2435
  • 11636
  • 99

@lluukk Współczuję. Lepiej zawalać konsultantów niepotrzebnymi reklamacjami niż wprowadzić dodatkowe zabezpieczenie https://nasz.orange.pl/t5/AMA-aplikacja-Mój-Orange-4/Bardzo-łatwo-zamówić-lub-anulować-usługę/m-p/39...

• 70
  • 144
  • 2

Jasne, że w przypadku wyłączania usługi powiązanego z utratą uzbieranych korzyści powinno być kolejne okienko "czy potwierdzasz" bo nawet przesuwając na ekranie smartfona można niechcący to "kliknąć" i po sprawie. Wygląda jakby Orange liczył na takie pomyłki.

Gdyby mi wyskoczyło to bym nie potwierdził.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2954
  • 7734
  • 198

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20212
  • 58461
  • 795

@lluukk jak jeden konsultant nie pomoże, to dzwoń kolejny raz, trafisz odpowiedniego, który pomoże. Do skutku. Najlepiej jak najszybciej załatwić, bo im dłużej zwlekasz, tym może być trudniej odzyskać utracony pakiet. Powołaj się na jednorazową możliwość odzyskania w przypadku pomyłki.

• 70
  • 144
  • 2

No już 6 konsultantów - czat, infolinia - wszyscy mówią/piszą to samo

"wina klienta" "zgodne z regulaminem" "nie mam technicznie możliwości"

że moja wina Ok, że zgodnie z regulaminem OK, ale co mam powiedzieć komuś kto mówi, że on technicznie nie ma takiej możliwości?

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20212
  • 58461
  • 795

@lluukk spróbuj do konsultanta technicznego. MAX czasami zadaje takie pytanie i przekierowuje, jeśli zaakceptujesz. 

• 70
  • 144
  • 2

dzwonię z numeru na kartę, którego dotyczy problem a i tak mnie łączy z np. działem obsługującym internet domowy 😉 więc... 

No nic jeszcze podzwonię, ale chyba ogólnie mam pecha.

Łączy mnie np. po 10 minutach muzyczki z tym samym konsultantem, z którym już rozmawiałem więc wiem, że z nim nie załatwię.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1890
  • 6684
  • 75

@Samotnicknapisał(-a)

@lluukk Współczuję. Lepiej zawalać konsultantów niepotrzebnymi reklamacjami niż wprowadzić dodatkowe zabezpieczenie https://nasz.orange.pl/t5/AMA-aplikacja-Mój-Orange-4/Bardzo-łatwo-zamówić-lub-anulować-usługę/m-p/39...

Nawet zgodziłbym się z tą odpowiedzią z AMA jakby nie było zupełnie skrajnych decyzji obok siebie i niechcący można dezaktywować zamiast zwrotu środków lub zakupu..

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2954
  • 7734
  • 198

@lluukknapisał(-a)

Łączy mnie np. po 10 minutach muzyczki z tym samym konsultantem, z którym już rozmawiałem więc wiem, że z nim nie załatwię.

Oszukaj system i zadzwoń z innego numeru.